Nykyaikainen tilitoimisto konsultoi yrittäjää kaikissa asioissa

Kun Kirsi Pohjola etsi uutta tilitoimistoa, kriteerit olivat kirkkaita. Haussa oli nykyaikainen taloushallinnon kumppani, jonka asiantuntemukseen voi luottaa kaikissa tilanteissa. Muutaman vuoden ja kahden hyvin erilaisen yrityksen kokemuksella hän suosittelee lämpimästi Econiaa kaikenkokoisille yrityksille.

Hyvä tilitoimisto tuntee toimialojen kiemurat

–Econia on alansa moniosaaja, joka on aina askeleen edellä muita. Yhteistyön alussa yllätyin siitä, että talousasioita voi hoitaa näinkin helposti. Yhteydenpito on aktiivista ja Econia vastaa nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Econialla on monenlaista erityisosaamista ja henkilökunnan ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvilla koulutuksilla.

Kirsi Pohjola pyörittää toiminimellä on parturi–kampaamoa, lisäksi hänellä on aliurakointiin keskittynyt osakeyhtiö. Pohjola arvostaa sitä, että Econia tuntee syvällisesti molemmat toimialat ja niiden taloushallinnon erityispiirteet.

Luottamuksellinen ja avoin suhde kirjanpitäjään

Tärkeimmäksi Pohjola nostaa luottamuksen: yrittäjänä hän luottaa Econian talousosaamiseen ja myös yhteistyösuhdetta leimaa syvä luottamus.

–Econialla taloutta hoidetaan yrittäjän näkökulmasta pelkän paperin pyörittämisen sijaan. Keskustelu on avointa molempiin suuntiin. Saan jatkuvasti palautetta ja arvokkaita neuvoja mm. verosuunnitteluun. Yhteistyömme aikana olen oppinut itsekin paljon lisää taloushallinnosta ja sen kehittämistä.

–Aluksi asioin suoraan Econian toimitusjohtajan Elina Salmivalan kanssa. Yhteistyö tuntui heti helpolta ja pystyin keskustelemaan Elinan kanssa vapaasti mistä tahansa. Myöhemmin minut on vakuuttanut samanlainen avoin ja keskusteleva suhde muiden Econian talousasiantuntijoiden kanssa. Elina tuntee todella hyvin oman henkilökuntansa ja asiakkaansa, siksi hän pystyy yhdistämään oikeat henkilöt ja luomaan yhteistyölle lisäarvoa. Saan Econialta henkilökohtaista ja tarkkaa taloushallintopalvelua, jonka oikeellisuuteen voin luottaa.

Kuka?

Kirsi Pohjolalla on kaksi yritystä, aliurakointia eri toimialoille tekevä Hatax Oy ja Parturi–Kampaamo Kirsi Hannele.

Mitä?

Parturi–Kampaamo Kirsi Hannelella on käytössä Econian kirjanpitopalvelut, Hatax Oy hoitaa myös palkanlaskennan Econian kautta.

Miksi?

Pohjola voi luottaa siihen, että saa Econialta asiantuntevaa ja aina ajantasaista taloushallintopalvelua. Econia huomioi yrittäjän ja toimialan tarpeet tarjoten arvokkaita neuvoja talouden kehittämiseen.