Taloushallinnon palvelut Econiasta

Compliance- ja Advisory-palvelut alihankkijoille

Tarjoamme Compliance- ja Advisory-palvelut suurten teollisuusprojektien alihankintaverkostoon täyden palvelun periaatteella. Alihankkijoiden käytössä ovat kaikki Econian neuvonta- ja konsultointipalvelut sekä laajat taloushallintopalvelut.

Compliance- ja Advisory-palveluiden hyödyt alihankkijoille

Ulkomaisten yritysten tarpeisiin räätälöidyt konsultointipalvelut ovat alihankintaverkoston käytössä joustavasti tuntiveloituksella. Compliance- ja Advisory-palvelut auttavat varmistamaan, että ulkomaiset yritykset ymmärtävät viranomaisvelvoitteensa ja toimivat Suomen lakien sekä tilaajan määrittämien käytäntöjen mukaisesti kaikissa tilanteissa. Autamme mm. työehtosopimusten tulkinnassa, rakennusalan velvoitteissa (veronumero, henkilötunniste, henkilöluettelo), vakuutusasioissa sekä verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Compliance- ja Advisory-palveluiden hyödyt projektille

Compliance & Advisory -palvelut pyrkivät varmistamaan, että verot ja velvoitteet hoidetaan oikein koko alihankintaketjussa, työmaalla noudatetaan ja tulkitaan oikein työehtosopimuksia, ja työntekijät saavat heille kuuluvat edut ja eläkkeet. Hyvin toimivat alihankintaketjut varmistavat koko työmaan maineen.

Compliance- ja Advisory-palveluihin sisältyvät mm.

Veroneuvonta (yhtiöiden perustaminen, rekisteröinnit, kiinteä toimipaikka, alv-velvollisuus jne.)

Kirjanpito- ja palkanlaskenta

Työehtosopimukset ja niiden tulkinta

Lähetettyjen työntekijöiden paikallinen edustaja (lakisääteinen velvoite ulkomaisille yhtiöille)

Konsultointi- ja neuvonta compliance- ja GDPR-asioissa

Ennakoiva riskienhallinta

Konsultaatio ja koulutus isojen urakoitsijoiden projektien aloituspalavereissa