Econia avaa oman toimipisteen Raumalle

Uuden yrityskaupan myötä Econia avaa oman lähitoimipisteen Raumalle. Econia palvelee jo kymmenellä paikkakunnalla Satakunnassa ja Pirkanmaalla.

Laajentuminen Raumalle on johdonmukainen osa Econian kasvustrategiaa. Taloushallinto- ja tilintarkastuspalveluiden lisäksi Econia tarjoaa Raumalla henkilöstövuokrausta, kansainvälisiä palveluita sekä rahoituspalveluita.

–Yrityskauppa on Econialle erittäin tärkeä etabloituminen Rauman talousalueelle. Asiakkainamme on ollut jo pitkään raumalaisia yrityksiä. Nyt voimme palvella sekä nykyisiä että uusia asiakkaita entistä joustavammin, Econian toimitusjohtaja Elina Salmivala linjaa.

Econia Yrityspalvelut Oy osti Rauman Tili- ja Toimistoapu Oy:n liiketoiminnan 1.11.2015 tehdyllä yrityskaupalla. Yrittäjä ja muut Rauman Tili- ja Toimistoapu Oy:n työntekijät jatkavat Econian palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Rakennemuutos on johtamassa alan keskittymiseen

Taloushallintoalalla on viime vuosina käynnistynyt voimakas rakennemuutos, joka näyttää johtavan toimialan keskittymiseen.

–Lainsäädännön muutokset ja palveluiden sähköistyminen vaativat tilitoimistoilta osaamisen ja työvälineiden jatkuvaa kehittämistä, mikä tulee kalliiksi pienille toimijoille. Samalla perinteisen kirjanpitäjän rooli on muuttumassa monialaiseksi taloushallinnon konsultiksi. Talouden rutiinien lisäksi kirjanpitäjältä odotetaan neuvoja talouden ja liiketoiminnan kehittämiseen. Econian talousasiantuntijoilta saa apua esimerkiksi verosuunnittelussa ja yritysjärjestelytilanteissa sekä monimutkaisissakin palkka- ja henkilöstöhallinnon erityiskysymyksissä. Autamme myös erilaisten rahoitusmahdollisuuksien löytämisessä sekä toiminnanohjauksen kehittämisessä. Haluamme tukea asiakkaidemme liiketoimintaa omalla asiantuntijuudellamme, Salmivala kertoo.

–Yrityskaupan myötä pystymme tarjoamaan niin nykyisille kuin uusille asiakkaille entistä kokonaisvaltaisemmat taloushallinnon palvelut ja jatkuvasti kehittyvät sähköiset järjestelmät. Econia on kehittänyt ensimmäisten satakuntalaisten yritysten joukossa sähköisen taloushallinnon palveluita, joten tulevaisuus osana Econiaa tuntuu turvalliselta, Rauman Tili- ja Toimistoapu Oy:n Econialle myynyt yrittäjä Taina Pyhältö sanoo.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Elina Salmivala
Econia Yrityspalvelut Oy
p. 040 544 7344, elina.salmivala@econia.com