Econia avasi toimiston Sastamalaan

Econia tuo Sastamalaan taloushallinto-, tilintarkastus- ja henkilöstövuokrauspalvelut.

Tilitoimisto Tuire Minkkinen Oy jatkaa toimintaansa Econia Yrityspalvelut Oy:nä. Yrittäjä Tuire Minkkinen myi liiketoimintansa Econialle jäädessään eläkkeelle 1.5.2014. Econia jatkaa vuonna 1991 käynnistynyttä tilitoimistotoimintaa aluksi kahden talousasiantuntijan voimin samoissa liiketiloissa, osoitteessa Puistokatu 15.

Taloushallinto ja henkilöstövuokraus saman katon alta

–Tilitoimisto Tuire Minkkisen palveluvalikoima täydentyy Econian entistä kokonaisvaltaisemmilla taloushallinnon palveluilla. Tarjoamme perinteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan tukena kattavat talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijapalvelut. Erikoisosaamistamme on mm. verotus, yhtiömuodon muutokset ja sukupolvenvaihdokset, meiltä saa myös HTM-tilintarkastuspalvelut. Nyt Sastamalan alueen yrityksille avautuu mahdollisuus taloushallinnon ja henkilöstöresurssien keskittämiseen saman katon alle, sillä tarjoamme myös henkilöstövuokraus- ja HR-palveluita, Econian toimitusjohtaja Elina Salmivala kertoo.

Sähköinen taloushallinto kohta pakollista

Sähköinen taloushallinto tulee väistämättä jokaisen yrityksen eteen lähivuosina. Jo nyt iso osa yrityksistä haluaa laskunsa sähköisinä ja esimerkiksi monet kunnat ottavat vastaan vain sähköisiä laskuja. Econia on ollut ensimmäisten joukossa alueellaan kehittämässä sähköisen taloushallinnon palveluita.

–Voimme hoitaa sähköisesti yrityksen koko taloushallinnon kirjanpidosta reskontraan, ostolaskujen käsittelyyn, palkkoihin, laskutukseen ja talouden seurantaan. Sähköistäminen onnistuu myös vaiheittain ja helposti vaikka kesken tilikauden, Salmivala kertoo.

Sastamalan lisäksi Econialla on sivutoimipisteet Harjavallassa, Ikaalisissa, Kankaanpäässä, Parkanossa, Mänttä-Vilppulassa ja Keuruulla; päätoimipiste on Porissa. Kotimainen yritys on perustettu vuonna 1996 ja se työllistää lähes 50 talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Elina Salmivala
Econia Yrityspalvelut Oy
p. 040 544 7344, elina.salmivala@econia.com

Econia Yrityspalvelut Oy on kokonaisvaltainen talouselämän asiantuntija. Taloushallinto- ja tilintarkastuspalveluiden lisäksi Econia tarjoaa henkilöstövuokrausta, liiketoimintaprosessien järkeistystä ja kansainvälisiä palveluita. Econiaan voi ainoana laajamittaisena toimijana Suomessa keskittää sekä talouden että henkilöstöresurssien kokonaisvaltaisen hallinnan.

Econia on Taloushallintoliiton ja Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) auktorisoitu jäsen. Toimintaa ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2008-laatujärjestelmä. Econian liikevaihto on n. 4,4 M€.