Econia rekrytoi – useita taloushallinnon tehtäviä Ulvilassa

Tilitoimiston taloushallinnon osaaja – kehityksen edelläkävijä niin tilitoimistossa kuin henkilöstöratkaisuissa

Tulevaisuudessa yhä enenevässä määrin niin yrityksen kirjanpidolta kuin palkanlaskennaltakin vaaditaan kaikilta osin reaaliaikaisuutta ja tulevaisuuden ennustamista. Yhä suuremmat yritykset ulkoistavat laaja-alaisesti tietovirtoja kokoavat toiminnot tilitoimiston hoidettavaksi. Kirjanpitäjän työn luonne on muuttumassa suurten tietovirtojen yhteen sovittajaksi, tarkastajaksi ja ennustajaksi. Palkanlaskijan työssä korostuu automatisointi ja robotiikka niin ikään. Mitä suuremmaksi asiakkuuksien kokoluokka kasvaa, sitä merkityksellisemmäksi muodostuu eri järjestelmien tuntemus, tietovirtojen oikeellisuuden varmistaminen ja johdon raportoinnin ajanmukainen ja selkeä varmistaminen päätöksenteon tueksi. Kilpailukyky tilitoimistoalalla saavutetaan laaja-alaisella liiketoiminta-osaamisella ja ohjelmistotuntemuksella, tehokkuudella ja erinomaisilla kommunikointitaidoilla. Laitamme itsemme saveen kyynärpäitä myöten.

Econia on edelläkävijä ja tien näyttäjä, monipuolisessa palvelutarjonnassaan ja palveluyhdistelmissään ainutlaatuinen. Liikevaihtomme n. 8 m€, työllistämme joka päivä noin 60 taloushallinnon osaajaa ja lähes 150 henkilöä vuokrattuna asiakasyrityksiin eri toimialoille. Olemme luotettava ja turvallinen AAA -luokan työnantaja.

Tunnistatko edellä olevasta itsesi osaksi organisaatiotamme? Kohtaavatko arvosi ja toiveesi tulevaisuuden työpaikastasi Econian arvot?

Hae Econialle taloushallinnon tehtäviin

Rekrytoimme Länsi-Suomeen Ulvilaan useamman henkilön. Jos olet palkanlaskija, kirjanpitäjä, tiimiesimies, henkilöstökonsultti, myyntiorientoitunut ratkaisija, kansainvälisen palveluliiketoiminnan osaaja tai muu toimintaamme täydentävä asiantuntija, me olemme kiinnostuneita.

Jos koet, että pystyt tarjoamaan meille itsesi ja kilpailukykysi, lähetä avoin hakemus sekä CV palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@localhost. Tehtävästä voit kysyä lisää henkilöstöpäällikkö Jari Niinisalolta, p. 0400-830 936 tai toimitusjohtaja Elina Salmivalalta, p. 040-544 7344. Yhteydenotot ja tiedustelut mielellään sähköpostilla etunimi.sukunimi@econia.com.

Hakemukset pyydämme lähettämään pikaisesti, kuitenkin 30.9.2017 mennessä.