Tiesitkö, että aurinko parantaa motivaatiota ja työintoa?

Econia välittää juuri sinusta ja yrityksestäsi. Nyt on loistava mahdollisuus antaa itsellesi tai yrityksesi työntekijöille ripaus luksusta arjen keskelle. Sitouta, palkitse ja kannusta työntekijöitäsi tarjoamalla mahdollisuutta työskennellä etelän lämmössä!

Tarjoamme Teille etuoikeutettua mahdollisuutta vuokrata toimistotilaa lyhytaikaiseen työskentelyyn yrityksemme Espanjan toimipisteessä. Asiat ovat hoituvat samalla teholla ja jopa tehokkaammin kuin Suomessa. Työskentely uudessa ympäristössä avaa uusia mahdollisuuksia, avartaa maailmaa, katkaisee arjen ja tuottaa tulosta aivan uudella tavalla. Miksi et antaisi itsellesi ripausta luksusta? Tuloksenteko paranee ja elämä näyttää parhaat puolensa.

Toimistomme sijaitsee Espanjan Fuengirolassa, parhaalla toimistoalueella aivan kaupungin sydämessä, rannan läheisyydessä. Tarjoamme kaikki modernin työskentelyn välineet ja palvelut:
– kaikkiaan kuusi työpistettä ilmastoidussa toimistossa
– langattoman verkon (huippunopea valokuitu)
– tulostimen ja skannerin

Lähellä toimistoamme sijaitsee lukuisia erinomaisia lounaspaikkoja sekä suomalaisten Centro Finlandia -keskus.

Kerromme teille mielellämme omista kokemuksistamme Espanjaan sijoittumisesta ja autamme yhteyksien muodostamisessa ja paikallisen verkoston luomisessa.

Fuengirolasssa asuminen ja eläminen ovat vaivatonta ja helppoa. Halutessanne järjestämme myös lennot, majoituksen sekä retkiä kiinnostaviin kohteisiin Málagan maakunnan alueella.

Matkat ja majoitukset ovat vähennyskelpoisia verotuksessa!

Työskentely ulkomailla on päätös, jota et kadu. Se on elämäsi paras päätös.

Pyydä meiltä räätälöity tarjous!

 

Tietoa Fuengirolasta

Fuengirola on yksi Espanjan Aurinkorannikon tunnetuimmista lomakohteista ja erityisesti suomalaismatkailijoiden suosiossa. Andalusian autonomiseen alueeseen kuuluva Fuengirola on tunnettu upeista hienohiekkaisista rannoistaan, jotka jatkuvat pidemmälle kuin silmä kantaa.

Auringossa makoilu ei kuitenkaan ole ainoa puuha, mitä Fuengirolan rannoilla voi harrastaa: hupia tuovat esimerkiksi vesiurheilulajit sukelluksesta, vesihiihdosta ja banaaniveneilystä riippuliitoon ja surffaukseen. Fuengirola on myös golfaajien suosiossa.

Fuengirola soveltuu mainiosti kohteeksi myös perheille, sillä kaupungista löytyy paljon puuhaa lapsille ja koko perheelle. Kaupunki hemmottelee kävijöitä myös mielenkiintoisilla kulttuurikohteilla, joista suosituimpia ovat maurilainen Castillo de Dohail -linna sekä Calamorro-vuori.

Kuumat kesät ja leudot talvet

Innokkaat auringonpalvojat täyttävät Aurinkorannikon rannat etenkin heinä-elokuussa, jolloin sademäärät ovat erittäin vähäisiä ja lämpötilat vuoden korkeimmat. Päivän keskilämpötila nousee Fuengirolassa 20 asteen paremmalle puolelle kesä–syyskuussa ja heinä–elokuussa lämpötilat nousevat lähelle 25 astetta.

Viileintä ja sateisinta Fuengirolassa on talvella. Sateita saadaan etenkin marras–joulukuussa, ja päivälämpötila pysyttelee 10–15 asteen tienoilla joulukuusta maaliskuun alkuun.

Kaupunki tarjoaa myös herkullista ruokaa ja hyvät shoppailumahdollisuudet, sillä kaupungissa on hyvä espanjalaisten vaateliikkeiden valikoima.

Fuengirolan länsipäässä sijaitsee Parque Miramar -ostoskeskus, minkä lisäksi Fuengirolan ja Mijasin rajalta löytyy suuri El Corte Ingles -tavaratalo. Plaza de la Constituciónin eli Kirkkoaukion ympäristöstä löytyy puolestaan runsaasti kenkä- ja vaateliikkeitä. Tunnelmallisilta basaarikujilta löytyy matkalaukkuihin myös täytettä: koruja, nahkaa ja keramiikkaa.

Päivän mittaisia ostosmatkoja voi tehdä esimerkiksi Málagaan, missä on loistavat ostosmahdollisuudet.

Fuengirolassa on upea kahdeksan kilometrin mittainen kaartuva hiekkaranta kahden kallioisen niemekkeen välissä, ja tämä hiekkaparatiisi mahdollistaa rantaloman parhaimmillaan. Fuengirolan ranta tarjoaa paljon viihdykettä ja vesiurheilumahdollisuuksia.

Fuengirolan Paseo Maritimo on pitkä rantatie, jonka toista puolta reunustaa hiekkaranta ja toista puolta lukuisat hotellit ja ravintolat. Fuengirolan rantakatu on yöelämän vilkas keskus, jossa juhlatunnelma jatkuu aina aamun tunneille asti, eli kaupungista löytyy myös railakasta tunnelmaa.

Kuten muualla Espanjassa myös Fuengirolassa hintataso on hieman Suomea edullisempi, ja se näkyy paitsi majoitusten myös ruoan hinnassa.

Fuengirola on suosittu perhekohde, sillä kaupungista löytyy puuhaa kaikenikäisille. Esimerkiksi Mijasin vesipuisto, Parque Aquático de Mijas, sopii jokaiselle lomalaisille vauvasta vaariin.

Retkiä pitkin Aurinkorannikkoa

Fuengirola tarjoaa retkiä maalla ja merellä. Aurinkorannikolla välimatkat eivät ole pitkiä ja autonvuokraus on helppoa. Päiväretkiä voi tehdä moniin kiinnostaviin kaupunkeihin ja illaksi ehtii takaisin hotelliin. Tutustumisretkiä voi tehdä esimerkiksi Granadaan, Sevillaan, Malagaan, Cordobaan tai Englannin hallinnoimalle Gibraltarille.

Kaupunkien lisäksi Aurinkorannikolla kannattaa tutustua myös vuoristomaisemiin. Fuengirolan pohjoispuolella sijaitsee tuhannen metrin korkuinen Mijaksen vuori, jonka rinteellä noin 400 metrin korkeudessa sijaitsee pieni Mijas, hyvä esimerkki Andalusian valkoisista kylistä. Mijasin valkoiseksi kalkittu kylä on kaunis, ehdottomasti retken arvoinen kohde. Pienestä kylästä on hienot näköalat vuorille ja alas merelle.

Retkiä voi kuitenkin tehdä muuallakin kuin tien päällä. Fuengirolan satamasta on mahdollisuus lähteä risteilylle Benalmadenan Puerto Marinaan, ja risteilyn aikana Aurinkorannikkoa voi ihailla merellisestä näkökulmasta.

Helppoa suomalaisille

Fuengirolassa asuu virallisesti noin 70 000 ihmistä, mutta kesäisin kaupungin asukasmäärä kolminkertaistuu matkailijavirtojen myötä. Costa del Solin alueella asuu pysyvästi suuri määrä suomalaisia, minkä lisäksi alue houkuttelee myös lukemattomia suomalaisia lomalaisia.

Fuengirolassa lomaileva englanninkielentaidoton pärjää periaatteessa suomella, sillä suomalaisuus näkyy ja kuuluu alueella sekä Fuengirolan palvelutarjonnassa. Fuengirolasta löytyy esimerkiksi suomalainen kahvila, ravintola, parturi, peruskoulu ja autoliike, minkä lisäksi alueella on haluttaessa saatavilla myös suomenkielisiä lääkäri- sekä hammaslääkäripalveluja.

Centro Finlandia on suomalainen palvelukeskus Fuengirolassa, josta saat kaiken tarvittavan tiedon ja palvelun. Centrossa on myös suomalainen kauppa, jossa myydään suomalaisia tuotteita.

Hyvät lentoyhteydet

Suomesta on Espanjan Aurinkorannikolle hyvät lentoyhteydet. Fuengirola sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Malagan kansainväliseltä lentokentältä, mistä matkaa lomakohteeseen voi jatkaa esimerkiksi junalla tai linja-autolla.

Lentoaika on suorilla lennoilla noin viisi tuntia ja niitä tarjoavat Helsinki-Vantaalta Malagaan Finnair sekä Norwegian.

Hotellit ja majoittuminen

Fuengirola on yksi Aurinkorannikon suosituimmista lomakaupungeista, mikä näkyy myös kohteen hotellitarjonnassa. Esimerkiksi Paseo Maritimon rantakadun varrella sijaitsee runsaasti hotelleja.

Fuengirolassa on panostettu perhematkailuun, joten tarjolla on paljon lapsiperheille sopivia majapaikkoja. Fuengirolassa on myös runsaasti huoneistohotelleja, jotka tarjoavat esimerkiksi ruoanlaittomahdollisuuden.

Hotelliyö Fuengirolassa maksaa keskimäärin noin 60–100 euroa halutusta tasosta riippuen. Edullisimmin lomakohteessa majoittuu vaatimattomassa hotellissa 30–40 eurolla.

Fuengirolassa voi mainiosti liikkua kävellen, ja pitkä rantakatu tarjoaa kulkuyhteyden esimerkiksi Torremolinokseen.

Pidemmillä matkoilla ja retkillä linja-auto sekä juna ovat varteenotettavia vaihtoehtoja, mutta Fuengirolassa voi liikkua myös taksilla tai vuokra-autolla.

Bussimatkustaminen on Espanjassa kohtuullisen edullista, ja lähikaupunkien nähtävyyksille pääsee Fuengirolasta parilla eurolla.

Castillo de Sohail

Meren rannalla sijaitsevalta kukkulalta löytyvä Castillo de Sohail on Fuengirolan tunnetuimpia nähtävyyksiä. Maurilaisella linnalla on ikää jo liki tuhat vuotta ja se on kokenut historiansa aikana monia iskuja ja jälleenrakennuksia.

Sohailin linnaa on viime vuosina restauroitu ahkerasti ja iltavalaistuksessaan se on hieno näky. Linnalla järjestetään myös paljon tapahtumia ja konsertteja.

Tivoli World

Lapset ja lapsenmieliset suuntaavat mielellään noin kymmenen kilometrin päässä Fuengirolasta sijaitsevaan Tivoli Worldiin. Tivolimaailma on huvipuiston, kauppakeskuksen ja tapahtuma-areenan risteytys, jossa riittää tekemistä vaikka koko päiväksi.

Köysirata ja Calamorro-vuori

Noin 15 minuuttia kestävä gondolihissimatka yhdistää Benalmadenan rannikon ja erään Aurinkorannikon korkeimmista kohdista, 800 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitsevan Calamorro-vuoren huipun.

Hissiltä ja näköalapaikalta avautuvat näyttävät maisemat, ja vuorella riittää myös tekemistä. Matkailijoiden kannattaa tutustua esimerkiksi Kotkienlaakson asukkeihin. Hissimatka alkaa noin kymmenen kilometrin päässä Fuengirolasta sijaitsevasta Arroyo de la Mielin kaupungista.