Marja Elo
Talousasiantuntija, erityisprojektiasiantuntija, asiakaspalveluvastaava, KTM, KLT

Isot talon edut henkilökohtaisella otteella

Econialla voi nauttia ison asiantuntijatalon eduista ilman isoille organisaatiolle tyypillisiä negatiivisia piirteitä. Arjessa tapaa paljon ihmisiä: työkavereita ja asiakkaita on paljon. Kaikki turha byrokratia on kuitenkin minimissä ja ihmisille annetaan vastuuta hoitaa työnsä itsenäisesti.

Toimenkuvat ovat joustavia ja mikäli kaipaa uusia haasteita, niitä on aina tarjolla. Näin laaja-alaisessa organisaatiossa pääsee tekemään erilaisia asioita tai toisaalta saa keskittyä vain siihen, mistä itse nauttii. Oma työni pitää sisällään kaikkea mahdollista palkkahallintoa lukuun ottamatta: perinteistä kirjanpitoa, sähköisiä palveluita, raportointia ja palveluiden kehittämistä.

Minulla on kauppatieteiden maisterin, ekonomin, KLT-kirjanpitäjän, laskentamerkonomin ja tradenomin tutkinnot. Ennen Econiaa olen ollut tilitoimistoalalla reilut viisi vuotta, sitä ennen olen vastannut yrityksen taloushallinnosta. Econialla olen saanut käyttöön koko osaamiseni. Saan tehdä juuri sitä työtä, minkä takia olen täällä.

Pidän siitä, että tällä alalla työ ei periaatteessa koskaan tule valmiiksi, vaan asiat voi aina tehdä paremmin ja nopeammin. Koko ajan oppii uutta ja voi kehittää uusia tapoja tehdä työtä. Meillä on mahdollista kouluttautua työn ohessa ja miettiä yhdessä esimiehen kanssa, mitkä osaamisalueet vaativat kehittämistä. Kaikki asiat hoituvat arjessa sujuvasti.