Econian asiakkaille maksutonta lakineuvontaa

Econia Oy:n palvelutarjonta laajenee lakipalveluihin. Econia on sopinut maksuttomien oikeudellisten neuvontapalveluiden tarjoamisesta Asianajotoimisto Asmala Härmäläinen Santavuo Oy:n kanssa. Toimipiste sijaitsee Porissa.

Asiakkaitamme palvelevat henkilökohtaisesti asianajotoimiston osakkaat: asianajajat ja varatuomarit Markku Asmala, Ilkka Härmäläinen, Mari Karttunen-Sävelä ja Timo Santavuo sekä kaksi lakimiestä Tuomas Härmäläinen ja Essi Santavuo. Lisäksi toimiston henkilökuntaan kuuluu kaksi asianajosihteeriä. Vankka kokemus ja pitkäjänteisyys auttavat heitä löytämään asiakkaillemme parhaat lainopilliset ratkaisut.

Yhteistyö on vastaus asiakkaidemme toiveeseen saada helposti apua yksinkertaisissa lakikysymyksissä. ”Tavoitteemme Econiassa on palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Asiakkaan menestys ja hyvinvointi on meille sydämen asia. Olemme iloisia löydettyämme kumppanin, jonka avulla voimme tarjota myös maksuttomia laki- ja oikeudellisia neuvontapalveluita”, iloitsee Econian toimitusjohtaja Elina Salmivala.

Asiantuntijapalvelut Econian asiakkaille

Econian asiakkaille halutaan tarjota mahdollisimman helppo tapa kysyä asiantuntijalta yksinkertaisia ja lyhyitä ohjeita lakiasioissa. Akuuteissa tilanteissa neuvoa saa ensiapuna maksutta. Dokumenttien laadinta, kirjalliset kommentit tai aikaa vievät asiakirjojen tulkinnat ovat maksullisia palveluita.

Älä jää lakiasioissa yksin

Yrityksissä kaivataan juridista apua useimmiten työsuhteisiin, saatavien perintään ja erilaisiin sopimuksiin liittyvissä asioissa. Osakassopimukset, omistusmuutokset ja liiketoimintakaupat ovat myös toimia, joissa lakiasiantuntijaa yleensä tarvitaan. Asianajotoimisto auttaa Econian asiakkaita luonnollisesti myös yksityisasioissa.

Näin otat yhteyttä

Asianajotoimisto Asmala Härmäläinen Santavuo Oy toivoo yhteydenotot mieluiten sähköpostitse, mutta myös puhelinsoitto toimii. Toimiston ja lakimiesten yhteystiedot löytyvät toimiston kotisivuilta https://www.ahslaki.fi.

Voit viestissä esittää kysymyksesi tai jättää soittopyynnön yhteystietojesi kera p. 02 634 5100. Muista myös mainita, että olet Econia Oy:n asiakas. Lakipalvelut ovat vaitiolovelvollisuuden alaisia, eikä niitä raportoida tilitoimistollesi.