Haemme talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoita

Econia etsii parhaillaan talousasiantuntijoita, HR-asiantuntijaa/palkanlaskijaa sekä asiantuntijaa kansainväliselle osastollemme. Tutustu avoimiin paikkoihin alla.

Asiantuntija kansainvälisiin palveluihin

Tehtävänäsi on toimia kansainvälisellä osastollamme konsultoivana asiantuntijana ja myyjänä ulkomaisille asiakkaillemme. Työskentelet luontevasti englanniksi ja saksaksi, muun kielitaidon ja kansainvälisen liiketoimintaympäristön tuntemuksen katsomme eduksi. Tunnet kansainvälisen henkilö- ja yritysverotuksen kiemurat, ymmärrät maiden välisiä verosopimuksia ja osaat soveltaa niitä käytäntöön. Toimit ja työskentelet itsenäisesti ja suhtaudut työhösi intohimoisesti.

Tarjoamme kasvavan yrityksen modernit työvälineet ja -menetelmät sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja jatkuvan koulutuksen.

Talousasiantuntija Ulvilaan/Poriin

Econian laajentuessa haemme 1–2 kirjanpitäjää/talousasiantuntijaa Ulvilan/Porin toimipisteisiimme. Olet kokenut, tilinpäätöstaitoinen ammattilainen. Toimenkuvasi koostuu pääasiallisesti pienten ja keskisuurten yritysten kuukausikirjanpitojen ja tilinpäätösten laadinnasta. Edellytämme vahvaa kokemusta ja näyttöä vastaavista työtehtävistä, myös sähköisten kirjanpitojen osalta.

Tarjoamme kasvavan ja kehittyvän yrityksen modernit, ajantasaiset työvälineet ja -menetelmät sekä kokemukseen ja opintoihin nojaavan kilpailukykyisen palkkauksen, jatkuvan koulutuksen ja työtovereiden tuen.

HR-asiantuntija/Palkanlaskija

Haemme HR-asiantuntijaa/palkanlaskijaa asiakasyritystemme ulkoistettuihin palkkahallintopalveluihin. Toimit ja konsultoit sujuvasti englannin kielellä, tunnet kansainvälistä henkilöverotusta ja Suomen työlainsäädäntöä sekä osaat soveltaa niitä käytäntöön. Toimit ja työskentelet itsenäisesti ja suhtaudut työhösi intohimoisesti.

Tarjoamme kasvavan yrityksen modernit työvälineet ja -menetelmät sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja jatkuvan koulutuksen.

Hakemukset palkkatoiveineen: rekry@localhost

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Elina Salmivala, puh. 02 6305 314 tai 040 544 7344, etunimi.sukunimi@localhost