Econia Henkilöstöpalvelut

Hyviä työpaikkoja ja työntekijöitä? Tulit oikeaan osoitteeseen. Econia Henkilöstöpalvelut tarjoaa vuokratyötä ja vuokratyöntekijöitä, rekrytointipalveluita ja avoimia työpaikkoja.

Kauttamme työllistyy vuosittain satoja työntekijöitä eri toimialoille, niin henkilöstövuokrauksen kuin rekrytointien kautta. Toimimme lähes kaikilla aloilla: toimistotöistä ja vaativista asiantuntijatehtävistä tuotantoon, teollisuuteen ja kaupan alalle. Meiltä löydät motivoituneet ja asiantuntevat tekijät niin taloushallinnon ja myynnin tehtäviin kuin logistiikkaan, rakentamiseen ja varastotöihin.

Econian osaaminen ei rajoitu vain kotimaahan: välitämme ulkomaista työvoimaa Suomeen, toimimme lukuisten kansainvälisten yritysten suomalaisena kumppanina ja tarjoamme ajoittain myös työpaikkoja ulkomailta. Kansainvälinen urasi voi hyvinkin alkaa avoimella hakemuksella.

Aloitimme henkilöstöpalvelujen tarjoamisen jo vuonna 1996. Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) auktorisoituna jäsenenä pelaamme sääntöjen mukaan ja pidämme työntekijöistämme huolta.