Henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Uusi työpaikka Econia Henkilöstöpalveluiden avulla

Haussa hyvä työpaikka? Sellaisia me tarjoamme, erilaisiin tarpeisiin. Voit kehittyä urallasi, vaihtaa alaa tai ansaita hieman extraa vaikkapa koulun ohessa.

Etsitpä sitten osa-aikatyötä, kesätyötä, viikonlopputyötä, kausityötä tai vain lisäansioita, me haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan. Kauttamme voit löytää vuokratyön lisäksi myös vakituisen työpaikan, sillä teemme rekrytointeja monille yrityksille. Katso avoimet työpaikkamme ja hae jo tänään!

Jos sopivaa työpaikkaa ei ole juuri nyt tarjolla, jätä avoin hakemus. Kerro itsestäsi ja toiveistasi työnhaun, työpaikan ja uran suhteen. Tämän jälkeen alamme etsiä juuri osaamiseesi ja toiveisiisi sopivaa työtä. Olemme yhteydessä heti, kun löydämme sinulle sopivan työpaikan.

Pääosa tehtävistämme on vuokratöitä, jolloin työnantajasi on Econia. Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsenenä olemme vakavarainen ja hyvien tapojen mukaan toimiva työnantaja, joka noudattaa töissä aina vähintään toimialan TES:n tasoisia ehtoja. Meille on tärkeää, että tarjoamamme työ palvelee elämäntilannettasi ja kiinnostaa sinua. Näin sinulla on edellytykset menestyä uudessa työssäsi.

Tervetuloa töihin Econia Henkilöstöpalveluille – me pidämme huolta sinusta.