Henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Avoimet työpaikat

Vuokratyö, vakituinen työsuhde, osa-aikatyö, vuorotyö, kausityö vai kokoaikatyö? Econia Henkilöstöpalveluiden kautta löydät omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopivat mahdollisuudet.

Vuokratöissä olet työsuhteessa Econia Henkilöstöpalveluihin – me lupaamme pitää hyvää huolta työntekijöistämme. Suorarekrytoinneissa työnantajasi on rekrytoiva yritys. Tutustu Econia Henkilöstöpalveluiden avoimiin työpaikkoihin – ja elä elämääsi kuten haluat.

Tällä hetkellä etsimme:

Koneenkuljettaja / Kiinteistöhuollon työntekijä, Econia Oy, Jyväskylä

Koneenkuljettaja / Kiinteistöhuollon työntekijä, Econia Oy, Jyväskylä, Haku päättyy: 30.09.2020 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme yhteistyökumppanillemme Koneenkuljettajaa/Kiinteistöhuollon ammattilaista.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia konekuskina, mutta myös muut ulkokunnossapidon tehtävät kuuluvat toimenkuvaasi. Talvella pidät piha-alueet ja ajo- ja kävelyväylät puhtaana lumesta ja hoidat hiekottamisen, lumikasojen siirtämisen ja lumenkuormauksen. Muulloin vastaat muista kiinteistön ulkoaluetöistä ja huolto...

Lue lisää »

Siivooja (ilta- tai kokoaikainen), Econia Oy, Rauma

Siivooja (ilta- tai kokoaikainen), Econia Oy, Rauma, Haku päättyy: 04.10.2020 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme asiakkaallemme Raumalle siivoojaa ilta-aikana tapahtuvaan siivoustyöhön.

Työtehtäviin sisältyy toimisto-, kauppa- ja rappusiivouksia. Työnkuva ja kohteet pyritään sovittamaan valitun tekijän toiveiden mukaisesti!
Toivomme löytävämme reippaan ja työtäpelkäämättömän tekijän tähän avoimeen paikkaan.

Täydet viikkotunnit saadaan myös järjestettyä tarvittaessa.

Mikäli olet kiinnostunut tästä a...

Lue lisää »

Myyntipäällikkö, Econia Oy, Jyväskylä

Myyntipäällikkö, Econia Oy, Jyväskylä, Haku päättyy: 31.10.2020, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme Henkilöstöpalveluiden aluemyyntipäällikköä

Vastaat Econian Henkilöstöpalveluiden myynnistä kotimaisille yrityksille. Olet ratkaisuhenkinen ja energinen myyntitykki, joka nauttii käytännön myyntityöstä ja asiakassuhteiden tuloksellisesta kehittämisestä. Toimialueesi on Keski-Suomi ja Pirkanmaa ja toimipaikkasi Jyväskylässä tai Tampereella.

Edellytämme kokemusta ja näyttöjä b-to-b-myynnistä...

Lue lisää »

Kiinteistönhoitaja, Econia Oy, Tampere

Kiinteistönhoitaja, Econia Oy, Tampere, Haku päättyy: 20.09.2020 klo 23:30, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme asiakasyrityksellemme kiinteistöhuollon työntekijää Tampereelle.

Kiinteistöhuollon tehtävissä vastataan kiinteistöjen sisä- ja ulkopuolen huoltotöistä. Sisäpuolen työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä. Ulkopuolen työt koostuvat taloyhtiöiden piha-alueiden huollosta.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi....

Lue lisää »

Siivooja, 2 paikkaa, Econia Oy, Tampere

Siivooja, Econia Oy, Tampere, Haku päättyy: 20.09.2020 klo 23:30, kokoaikatyö, tai osa-aikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme asiakasyrityksellemme siivoojia Tampereen alueelle.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa taloyhtiöiden porrassiivousta ja yleisten tilojen siivoustyötä. Työ voi olla koko- tai osa-aikaista ja sen suorittamisesta voidaan joustavasti sopia tilanteen mukaan. Pääasiassa työtä tehdään kohteen mukaan aamupainotteisesti alkaen klo 6-8 välillä.

Tehtävä edellyttää jonkin verran kokemusta vastaavista te...

Lue lisää »

Purkutyöntekijä, 5 paikkaa, Econia Oy, Jyväskylä

Purkutyöntekijä, Econia Oy, Jyväskylä, Haku päättyy: 20.09.2020 klo 23:30, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Etsimme asiakasyrityksellemme purkutyöntekijöitä Jyväskylän seudulle.

Tyypillisesti työtehtävä sisältää vesi- ja palovahinkokohteiden perusteellisia kiinteistön sisäpuolisia purkutöitä sekä irtaimiston siirtoa ja pakkausta. Tehtävässä ei tarvita aiempaa kokemusta, mutta arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä tai esim. kokemusta rakennusalan avustavista tehtävistä. Tärkeintä on, että tekijäl...

Lue lisää »

Master Data Management Specialist, Econia Oy, Jyväskylä

Master Data Management Specialist, Econia Oy, Jyväskylä, Haku päättyy: 19.10.2020 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12 kk
Etsimme tekniikan alan asiakkaallemme Jyväskylään Master Data Management spesialistia.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy hyvät Excel taidot, sillä työ koostuu pääosin datan läpikäynnistä sekä manuaalisesti että koneellisesti.

Eduksi hakijalle lasketaan kokemus asiakastietojen ja tuotenimiketietojen käsittelystä, jonka lisäksi datan käsittelyssä tarvittavien ohjelmointikielien hallinnasta ...

Lue lisää »

Varastotyöntekijä, Econia Oy, Rauma

Varastotyöntekijä, Econia Oy, Rauma, Haku päättyy: 20.09.2020 klo 22:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12 kk
Etsimme asiakasyrityksellemme Rauman seudulle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.Työ pitää sisällään mm. tuotteiden pakkaamista ja vastaanottoa, trukilla ajoa ja varaston järjestelyä. Työ on ajoittain likaista ja raskasta, joten toivomme, että pidät fyysisestä työstä.

Etsimme omatoimista, hyvän työmoraalin omaavaa, aktiivista ja tunnollista työntekijää. Aiempi kokemus trukilla a...

Lue lisää »

Lähetä hakemus

Kun hyvä työpaikka on löytynyt, kannattaa toimia nopeasti. Aloitamme yleensä haastattelut heti ensimmäisten hyvien hakijoiden ilmaannuttua ja hakuprosessi on usein jo pitkällä ennen hakuajan päättymistä. Muista perustella hakemuksessasi hyvin, miksi sinut kannattaisi valita. Kerro juuri tähän tehtävään soveltuvasta työkokemuksesta ja muusta tarpeellisesta kokemuksesta.

Työhakemus tehdään lomakkeella, joka avautuu uudelle sivulle. Täytettyäsi lomakkeen muistathan painaa lähetä-painiketta. Kannattaa myös etsiä hakemasi työpaikan kannalta tarpeelliset liitetiedostot valmiiksi, jotta lomake ei ehdi vanhenemaan haun aikana.

Avoin hakemus

Jos etsimääsi työpaikkaa ei ollut listallamme – tai haluat vain pelata varman päälle – voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen rekisteröimällä profiilisi tietokantaamme. Täytäthän tietosi mahdollisimman täydellisesti: näin voimme soveltaa profiiliasi useampaan avoimeen paikkaan.

Lähetä työhakemus ja rekisteröidy samalla Econia Henkilöstöpalveluiden tästä linkistä avautuvalla lomakkeella »