Econia Henkilöstöpalvelut: Rekrytoinnit ja vuokratyöntekijät

Ammattitaitoisia vuokratyöntekijöitä vai onnistuneita täsmärekrytointeja? Econia Henkilöstöpalvelut auttavat yritystäsi löytämään osaajia ja tasapainottamaan kausivaihteluita. Me löydämme työllesi oikeat tekijät: oli kyse sitten yhdestä keikasta tai pitkäaikaisesta työsuhteesta tositarkoituksella.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on riskitön ratkaisu vaihteleviin työvoimatarpeisiin, etenkin epävarmoina aikoina ja sesonkiluonteisessa työssä. Optimoi henkilöstöresurssit tilanteen mukaan, jätä rekrytointihuolet ja työnantajavelvoitteet meille!

Kun vuokraat kauttamme työntekijän, voit olla varma, että työntekijäsi on hyvissä käsissä. Olemme vuodesta 1996 toiminut Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) jäsen ja noudatamme alan hyviä käytäntöjä. Autamme lisäkäsien etsimisessä, kausivaihteluiden tasoittamisessa ja sijaisten löytämisessä – tarvittaessa nopeasti.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta »

Rekrytointipalvelut

Voimme hoitaa rekrytoinnit täyden palvelun periaatteella: joko hiljaisena hakuna hyödyntäen omaa tietokantaamme ja verkostoamme tai haluamissasi kanavissa. Voimme hoitaa puolestanne koko prosessin profiilin määrityksestä seulontaan, haastatteluihin ja arviointiin.

Lue lisää rekrytointipalveluista »

HR-palvelut

Tarjoamme apua henkilöstö- ja palkkahallinnon tehostamiseen sekä neuvontaa työsuhdeasioissa ja henkilökunnan osaamisen kehittämisessä.

Lue lisää HR-palveluista »

Työlainsäädäntö ja työoikeus

Autamme yrityksiä ja työntekijöitä työoikeuteen ja työlainsäädäntöön liittyvissä asioissa: esimerkiksi työsopimuksissa ja muissa työsuhdeasioissa.

Lue lisää työlainsäädäntö- ja työoikeuspalveluista »

Kansainväliset HR-palvelut

Autamme kansainvälisen työvoiman löytämisessä ja lähetettyjen työntekijöiden hallinnoinnissa virallisena paikallisena edustajana Suomessa.

Lue lisää kansainvälisistä HR-palveluista »

Tarjouspyyntö

Kun tarvitset työlle tekijän, soita asiantuntijoillemme tai jätä yhteydenottopyyntö alla.

Henkilöstöasioissa sinua auttavat

Jari Niinisalo

Henkilöstöpäällikkö,
henkilöstövuokraus
puh. 0400 830 936

Hannu Högbacka, Econia Henkilöstövuokraus Pori

Hannu Högbacka

Myyntipäällikkö,
henkilöstövuokraus
puh. 040 588 5204

Mitra Äijälä-Vehmas

Aluepäällikkö,
henkilöstövuokraus
puh. 044 5000 880

Pasi Välimaa

Aluepäällikkö,
henkilöstövuokraus
puh. 044 9899 781

Elina Nurminen

HR-assistentti,
henkilöstövuokraus
puh. 044 242 3587