Econia Henkilöstöpalvelut: Rekrytoinnit ja vuokratyöntekijät

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksella saat osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa käyttöösi juuri silloin kuin tarvitset, lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Työntekijöiden osaaminen kartoitetaan valmiiksi ja suosittelemme tehtäviin soveltuvia henkilöitä, joista voit valita haluamasi tekijät.

Vuokratyövoiman käyttö on sinulle riskitöntä: maksat vain tehdystä työstä. Työntekijä on Econia Henkilöstöpalveluiden palkkalistoilla ja me hoidamme työnantajavelvoitteet. Halutessasi voit aina vakinaistaa vuokratyöntekijän työsuhteen.

Itsenäinen ja ketjuista riippumaton toimintamme mahdollistaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja ketterän toimintamallin. Yhteistyö joustaa tarpeittenne mukaan: voimme rakentaa yhdessä innovatiivisia palvelumalleja, jotka tuovat merkittäviä säästöjä ja tehostavat liiketoimintaanne. Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti huippuluokkaa.

Vaikka hinnoittelumme on kilpailukykyinen, pidämme silti hyvää huolta vuokraamistamme työntekijöistä. Maksamme aina vähintään TES:n mukaisen palkan ja autamme työntekijöitämme löytämään osaamiseensa ja mielenkiinnon kohteisiinsa parhaiten sopivat paikat. Näin sinä saat motivoitunutta työvoimaa.

Econia Henkilöstöpalvelut on tukenut satojen suomalaisten yritysten toimintaa vuodesta 1996. Tarjoamme työvoimaa lähes kaikille toimialoille. Teemme vuosittain 400-500 työsopimusta; päivittäin kauttamme on vuokrattuna noin 100 työntekijää. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) jäsen.

Tarjouspyyntö

Kun tarvitset vuokratyölle tekijän, soita asiantuntijoillemme tai jätä yhteydenottopyyntö alla.

Henkilöstövuokrauksessa sinua auttavat

Heimo Alatalo

Liiketoimintajohtaja, KTM
Kansainväliset palvelut
Henkilöstöpalvelut
puh. 050 527 9444

Jaakko Niinisalo

Myyntihallintojohtaja,
henkilöstövuokraus
puh. 041 3178 183

Pasi Välimaa

Aluepäällikkö,
henkilöstövuokraus
puh. 044 9899 781

Sanni Tapani

Aluemyyntipäällikkö
henkilöstövuokraus
puh. 044 240 1946

Jukka Rajalin

HR-asiantuntija,
henkilöstövuokraus,
Jyväskylä
puh. 044 976 7781

Hannu Högbacka, Econia Henkilöstövuokraus Pori

Hannu Högbacka

Myyntijohtaja,
henkilöstövuokraus
puh. 040 588 5204

Mitra Äijälä-Vehmas

Asiakkuuspäällikkö
Kansainväliset HR asiakkaat
puh. 044 5000 880

Hannu Nieminen

HR-asiantuntija,
henkilöstövuokraus
puh. 044 231 0858