HR-palvelut

Voimme vastata kokonaisuutena yrityksesi HR-toiminnoista. Voit ulkoistaa meille myös yksittäisiä henkilöstöhallinnon prosesseja, kuten palkkahallinnon tai HR-neuvonnan. Raudanluja HR-osaaminen on käytössänne kustannustehokkaasti juuri silloin kuin sitä tarvitsette.

Koordinoimme, tehostamme ja kehitämme henkilöstöhallintoa. Tarjoamme neuvontaa ja valmennusta kaikissa henkilöstöön liittyvissä asioissa, kehitämme henkilökunnan osaamista, tarjoamme työkaluja työhyvinvoinnin seurantaan ja kehittämiseen sekä konsultoimme työsuhteisiin ja lainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Tuntikirjanpidon ja laskutuksen tehostamiseksi tarjoamme sähköisen työajanseurantajärjestelmän. Voimme kehittää työkaluja ja toimintamalleja tarpeidenne ehdoilla.

Econia Henkilöstöosasto

HR-toimintojen keskittäminen Econialle auttaa ennustamaan kustannuksia ja tehostamaan henkilöstö- ja palkkahallintoa. Voitte luottaa siihen, että henkilöstöön liittyvät asiat on hoidettu oikein myös haastavissa tilanteissa. Selkeytämme prosesseja ja pidämme hyvää huolta yrityksenne tärkeimmästä voimavarasta.

Synergiaa henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja työoikeuspalveluista

Econia voi toimia luotettavana ja vastuullisena työnantajana henkilökunnallenne tai voimme hoitaa puolestanne rekrytoinnit täyden palvelun periaatteella. Asiantuntemuksemme on tukenanne myös esimerkiksi yt-tilanteissa, työsopimus- ja työsuojeluasioissa sekä kaikissa muissa työlainsäädännön piiriin kuuluvissa asioissa.

Luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua

Yhteistyö Econian kanssa on helppoa ja sujuvaa. Yrityksenne asioihin perehtynyt henkilöstöasiantuntija tai -tiimi on aina tavoitettavissa ja tarvittaessa voimme myös työskennellä tiloissanne. Turvallinen varamiesjärjestelmämme takaa palvelun tasalaatuisuuden myös esimerkiksi sairastapauksissa. Toimintamalli voidaan räätälöidä täysin tarpeidenne mukaiseksi. Halutessanne voitte siirtää myös nykyiset HR-henkilönne Econialle.

Kysy lisää erilaisista yhteistyömahdollisuuksista!

Tarjouspyyntö

Kun tarvitset apua henkilöstöhallintoon, soita asiantuntijoillemme tai jätä yhteydenottopyyntö alla.

Econian HR-palveluista sinua auttavat

Tarja Lounasvaara

Varatoimitusjohtaja,
Hallintopäällikkö
Talous- ja palkkahallinnon
erityisasiantuntija, PHT, KLT
puh. 02 6305 312,
044 330 5312

Elina Salmivala

Toimitusjohtaja
HT-tilintarkastaja
KTM, KLT,  HHJ, M.Sc. (Econ)
puh. 02 6305 314, 040 544 7344
Lataa CV (pdf)

Heimo Alatalo

Liiketoimintajohtaja, KTM
Kansainväliset palvelut
Henkilöstöpalvelut
puh. 050 527 9444

Sanni Tapani

Aluemyyntipäällikkö
henkilöstövuokraus
puh. 044 240 1946

Jukka Rajalin

HR-asiantuntija,
henkilöstövuokraus,
Jyväskylä
puh. 044 976 7781