Vuokratyöllä uusia mahdollisuuksia

Henkilöstövuokrauksen kautta löydät kiinnostavia työmahdollisuuksia kaikissa urasi vaiheissa. Vuokratyö joustaa elämäntilanteen ehdoilla sekä tarjoaa haasteita haluamassasi mitassa.

Econia on haluttu ja vastuullinen työnantaja. Vuokratyösuhteessa me maksamme lomakorvauksesi, eläkemaksusi ja hoidamme muut työnantajalle kuuluvat velvoitteet. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä ja vähintään työehtosopimusten mukaisella palkkauksella. Sinä päätät aina, haluatko ottaa vastaan tarjoamamme työn.

Vuokratyö joustaa tekijänsä eduksi. Voit tehdä kauttamme töitä täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti esimerkiksi vakituisen työn tai opintojen ohella. Työ voi myös joustaa harrastusten tai muun elämäntilanteen mukaan.

Henkilöstövuokraus voi tarjota väylän oman ammattitaidon syventämiseen, kokonaan uuden alan töiden löytämiseen, erilaisten yrityskulttuurien näkemiseen tai uralla etenemiseen. Yhä useamman kohdalla vuokratyö johtaa vakituiseen työpaikkaan, sillä monet asiakkaamme palkkaavat vuokratyöntekijän oman yrityksensä palvelukseen. Rekrytoimme yrityksille jatkuvasti myös vakituista henkilökuntaa.

Rekisteröitymällä työnhakijaksemme saat kiinnostavia työmahdollisuuksia.

Rekisteröidy heti »