HR-palvelut

Econian HR-palvelut tarjoavat helpon ja luotettavan mahdollisuuden järkeistää henkilöstöön liittyviä prosesseja. Raudanluja HR-osaaminen on käytössänne kustannustehokkaasti juuri silloin kuin sitä tarvitsette.

HR-toimintojen keskittäminen Econialle auttaa ennustamaan kustannuksia ja tehostamaan henkilöstö- ja palkkahallintoa. Käytössänne on aina ajantasainen osaaminen ja alan kehittyneimmät sähköiset järjestelmät. Selkeytämme prosesseja ja pidämme hyvää huolta yrityksenne tärkeimmästä voimavarasta.

Koordinoimme ja kehitämme laajasti henkilöstö- ja palkka-asioita. Tarjoamme mm. neuvontaa ja ohjeistusta työsuhdeasioissa, kehitämme henkilökunnan osaamista, tarjoamme työkaluja henkilöstön hyvinvoinnin seurantaan ja kehittämiseen sekä konsultoimme kaikissa työsuhteiden hallintaan liittyvissä asioissa. Tuntikirjanpidon ja laskutuksen tehostamiseksi tarjoamme sähköisen työajanseurantajärjestelmän. Voimme kehittää työkaluja ja toimintamalleja tarpeidenne ehdoilla.

Econia voi toimia luotettavana ja vastuullisena työnantajana henkilökunnallenne. Voitte jättää työnantajavelvollisuudet meille ja voimme hoitaa puolestanne myös rekrytoinnin. Asiantuntemuksemme on tukenanne myös esimerkiksi yt-tilanteissa, työsopimus- ja työsuojeluasioissa sekä kaikissa muissa työlainsäädännön piiriin kuuluvissa asioissa.

Tutustu myös Econian henkilöstövuokrauspalveluihin, Econia Palkkaosastoon ja Econia Henkilöstöosastoon.

Kysy lisää erilaisista yhteistyömahdollisuuksista!