Infotilaisuus Biotuotetehdasprojektin urakoitsijoille Äänekoskella 17.3.

Econia tarjoaa Metsä Fibre Oy:n Biotuotetehdasprojektin urakoitsijoille joustavat henkilöstö- ja taloushallinnon palvelut. Tule tutustumaan palveluihimme ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista!

Vuokraamme ja rekrytoimme motivoitunutta työvoimaa sekä autamme työsopimusasioissa. Voimme toimia ulkomaisten yritysten lähetettyjen työntekijöiden virallisena, paikallisena edustajana Suomessa tai suomalaisena työnantajana. Hoidamme tilaajavastuulain mukaiset viranomaisvelvoitteet mm. vero- ja työsuojeluhallintoon sekä autamme löytämään sopivia liikekumppaneita ja alihankkijoita. Avustamme ulkomaisten työntekijöiden kotouttamisessa paikkakunnalle. Meiltä saat myös kattavat taloushallinto- ja tilintarkastuspalvelut.

Meillä on pitkä kokemus vastaavista kansainvälisistä teollisista projekteista; olemme toimineet vuosia mm. Olkiluodossa. Meille on kunnia-asia hoitaa asiat alusta saakka oikein. Palvelemme nopeasti ja tehokkaasti: suomeksi, englanniksi, saksaksi, ruotsiksi ja venäjäksi. Tule kuulemaan, miten voisimme tukea liiketoimintaanne!

Lämpimästi tervetuloa!

Aika ja paikka
17.3.2016 klo 15–17
Äänekosken kaupungintalo, Lounaskahvio Kulkurin Kuu
Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski

Kutsua saa jakaa eteenpäin – myös ulkomaisille yrityksille. Kahvitarjoilu.

Lisätietoja:
Aimo Miinalainen, 050 527 9444, aimo.miinalainen@localhost
Arttu Eräpalo, 040 770 2595, arttu.erapalo@localhost