Isännöintiliiton uutisia

 • Näin myrskyyn varaudutaan taloyhtiöissä
  on 16.9.2020 at 09:56

  Suomeen iskee syysmyrsky, jonka voimakkuudesta on varoiteltu. Myös taloyhtiöissä kannattaa varautua. Artikkeli Näin myrskyyn varaudutaan taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Yrittäjäyhdistykset palkitsivat isännöintiyrityksiä
  on 15.9.2020 at 09:40

  Isännöintitoimisto Isto ja Isännöinti Mäkinen saivat Vuoden 2020 Yritys -palkinnon paikallisilta yrittäjäyhdistyksiltä. Artikkeli Yrittäjäyhdistykset palkitsivat isännöintiyrityksiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Suomalaiset eivät ota riskiä asumisensa suhteen – pakolliset vastikkeet maksetaan mahdollisista talousongelmista huolimatta
  on 15.9.2020 at 04:00

  Osakkaat hoitavat säntillisesti maksuvelvollisuutensa taloyhtiöille. Isännöintiliiton jäsenilleen tekemä laaja kysely osoittaa, että vastikerästit eivät ole lisääntyneet taloyhtiöissä, vaikka korona olisi kiristänyt omaa taloutta. Artikkeli Suomalaiset eivät ota riskiä asumisensa suhteen – pakolliset vastikkeet maksetaan mahdollisista talousongelmista huolimatta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • “Pride ei ole mielipidekysymys” – Myös Isännöintiliitto osoittaa tukensa tapahtumalle
  on 7.9.2020 at 04:01

  Kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Helsinki Pridea juhlitaan 7.-13.9. Myös Isännöintiliitto kannattaa ilolla tapahtuman arvoja. Artikkeli “Pride ei ole mielipidekysymys” – Myös Isännöintiliitto osoittaa tukensa tapahtumalle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Isännöintipäivät tarjoaa jokaiselle jotakin
  on 2.9.2020 at 11:49

  Rakenna oma osaamispolkusi Isännöintipäivien ohjelmasta. Ohjelmassa on huomioitu niin isännöitsijät, kiinteistösihteerit ja asiakaspalvelijat, tekniset asiantuntijat kuin yritysjohtokin. Artikkeli Isännöintipäivät tarjoaa jokaiselle jotakin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.