Isännöintiliiton uutisia

 • Isännöinnin maineessa on yhä parannettavaa, ja siksi Isännöintiliitto haluaa kehittää alaa nyt monella rintamalla
  on 2.7.2020 at 08:51

  Isännöintialan maineessa on vanhaa painolastia. Isännöintiliiton mukaan pelkkä imagotyö ei riitä parantamaan isännöinnin mainetta, vaan eri tahojen väliseen yhteistyöhön ja osaamisen kehittämiseen pitää jatkossa panostaa entistä enemmän. Artikkeli Isännöinnin maineessa on yhä parannettavaa, ja siksi Isännöintiliitto haluaa kehittää alaa nyt monella rintamalla julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Miten yrityksellä menee? Isännöinnin laatu -tutkimus tarjoaa tietoa myös yksittäisille yrityksille
  on 2.7.2020 at 06:56

  Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto teettävät yhteistyössä laajan Isännöinnin laatu -tutkimuksen elo-syyskuussa 2020. Tutkimuksen toteutuksesta ja raportoinnista vastaa puolueeton ja riippumaton asiantuntijayritys KTI Kiinteistötieto Oy. Myös isännöintiyrityksillä on mahdollisuus hankkia raportti omasta yrityksestään. Artikkeli Miten yrityksellä menee? Isännöinnin laatu -tutkimus tarjoaa tietoa myös yksittäisille yrityksille julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Saako taloyhtön pihalle laittaa trampoliinin? Kesän hauskuuteen liittyy suuria vastuukysymyksiä
  on 1.7.2020 at 12:00

  Voiko taloyhtiön pihalle laittaa trampoliinin? Vastaus kysymykseen riippuu siitä, mihin trampoliini on ajateltu sijoittaa piha-alueella ja onko kyse yksityisestä vai yhtiön yhteisestä piha-alueesta. Myös trampoliinin mallilla on merkitystä. Artikkeli Saako taloyhtön pihalle laittaa trampoliinin? Kesän hauskuuteen liittyy suuria vastuukysymyksiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Turvallisuus muistettava korjaushankkeissa edelleen, tutustu päivitettyyn ohjeeseen 
  on 30.6.2020 at 12:19

  Sosiaali- ja terveysministeriö ja ympäristöministeriö laativat keväällä ohjeen koronan keskellä tehtäviin korjaushankkeisiin. Ohje on päivitetty vastaamaan nykytilannetta. Korjaushankkeita voi jo tehdä lähes normaalisti.  Artikkeli Turvallisuus muistettava korjaushankkeissa edelleen, tutustu päivitettyyn ohjeeseen  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Ilmalämpöpumppua ei voi asentaa taloyhtiöissä omin päin – nämä asiat pitää ottaa huomioon
  on 25.6.2020 at 05:38

  Kuumina kesäpäivinä kotonakin kaivataan viilennystä. Moni laittaa hankintalistalle ilmalämpöpumpun, mutta taloyhtiössä sen asentaminen ei aina ole aivan yksinkertaista. Artikkeli Ilmalämpöpumppua ei voi asentaa taloyhtiöissä omin päin – nämä asiat pitää ottaa huomioon julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.