Isännöintiliiton uutisia

 • Asumisen tietosuojatulkinnat julki
  on 14.8.2019 at 09:57

  Saako rappukäytävän nimitaulussa pitää esillä asukkaiden sukunimiä? Tähän ja moneen muuhun taloyhtiön tietosuojaa koskevaan kysymykseen löytyy nyt viranomaisen linjaus. Tietosuojavaltuutettu julkaisi vihdoin lupaamansa ohjeistuksen henkilötietojen... Artikkeli Asumisen tietosuojatulkinnat julki julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Asumisen taidot monella hukassa – voi aiheuttaa jopa vaaratilanteita
  on 23.7.2019 at 12:02

  Jotta taloyhtiöasuminen on mukavaa, sujuvaa ja turvallista, tarvitsevat asukkaat asumisen taitoja. Uusavuttomuus voi johtaa pieniin harmeihin, riitoihin, rahanmenoon tai jopa vakaviin vaaratilanteisiin. Artikkeli Asumisen taidot monella hukassa – voi aiheuttaa jopa vaaratilanteita julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Latauspisteavustusrahaa on vielä, hakuohje päivitetty
  on 1.7.2019 at 06:44

  ARAn mukaan sähköautojen latauspisteisiin varattua avustusrahaa on vielä runsaasti vuodelle 2019 ja sitä kannattaa hakea. Artikkeli Latauspisteavustusrahaa on vielä, hakuohje päivitetty julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Yhä useampi lemmikki asuu taloyhtiössä
  on 24.6.2019 at 06:00

  Lemmikkien yleistyessä yhä useampi niistä asuu myös taloyhtiössä. Omistajalla on vastuu lemmikkien tekosista. Artikkeli Yhä useampi lemmikki asuu taloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Vinkit sujuvaan taloyhtiöjuhannukseen
  on 17.6.2019 at 11:24

  Suomalaiset viettävät juhannusta perinteisesti kesämökeillään, mutta moni viettää myös viihtyisää kaupunkijuhannusta. Juhannusjuhlan voi järjestää vaikka kotona. Jotta juhannuksen vietto ei aiheuta häiriötä taloyhtiössä, kannattaa kuitenkin muistaa muutama asia. Artikkeli Vinkit sujuvaan taloyhtiöjuhannukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.