Isännöintiliiton uutisia

 • Uusia vakuutustapauksia ja ratkaisusuosituksia
  on 22.1.2020 at 12:40

  Vakuutuslautakunta ja vakuutus- ja rahoitusneuvonta Fine ovat julkaisseet uusia ratkaisusuosituksia erilaisiin vahinkotapauksiin. Artikkeli Uusia vakuutustapauksia ja ratkaisusuosituksia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • ISA ry rekrytoi asiamiehen kehittämään toimintaansa
  on 20.1.2020 at 12:18

  Isännöinnin auktorisoi ISA ry rekrytoi kokoaikaisen asiamiehen. Asiamies palkataan kehittämään ja laajentamaan yhdistyksen toimintaa sekä tekemään ISA:n brändiä tunnetuksi. Asiamiehenä tehtäviin tulee kuulumaan ISA-auktorisointien tunnetuksi... Artikkeli ISA ry rekrytoi asiamiehen kehittämään toimintaansa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Taloyhtiöille jaossa avustuksia viime vuotta enemmän – kokosimme avustukset
  on 13.1.2020 at 07:00

  Taloyhtiön korjaushanke tai perusparannus voi maksaa suuriakin summia, mutta aivan kaikkea ei tarvitse maksaa omasta pussista. Valtio ja kaupungit tukevat taloyhtiöitä monissa hankkeissa. Artikkeli Taloyhtiöille jaossa avustuksia viime vuotta enemmän – kokosimme avustukset julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Vinkit sujuvaan jouluun & vuodenvaihteeseen taloyhtiössä
  on 17.12.2019 at 08:00

  Monissa taloyhtiöissä on jo valmistauduttu jouluun ja vuodenvaihteeseen erilaisin koristuksin ja puurojuhlin. Pyhät ja lomat sujuvat sopuisasti ja turvallisesti, kun muistaa nämä vinkit. Artikkeli Vinkit sujuvaan jouluun & vuodenvaihteeseen taloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 • Kiinteistöjuridiikan osaaja Laura Lithenius siirtyy Isännöintiliittoon
  on 11.12.2019 at 17:47

  OTM Laura Lithenius aloittaa alkuvuonna Isännöintiliitossa lakiasiantuntijana. Lithenius siirtyy Isännöintiliittoon lakimiehen tehtävästä Suomen Kiinteistöliitosta. Artikkeli Kiinteistöjuridiikan osaaja Laura Lithenius siirtyy Isännöintiliittoon julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.