Järkeistyspalvelut

Tehostamme haluttuja liiketoimintaprosesseja taloushallinnosta henkilöstöresurssien hallintaan. Palvelukokonaisuutemme on ainutlaatuinen koko maassa: mikään muu yritys ei tarjoa mahdollisuutta ulkoistaa samaan paikkaan taloushallintoa, henkilöstövuokrausta ja rekrytointia sekä HR-palveluita. Hyödyntämällä kokonaisvaltaista asiantuntemustamme ja kontaktiverkostoamme saat merkittäviä synergiaetuja.

Järkeistäminen avaa mahdollisuuksia, jotka muuten jäisivät käyttämättä. Kun talous- ja henkilöstöasioita hallitaan kokonaisuutena, voidaan paremmin analysoida nykytilannetta, kehittää toimintoja ja suunnitella tulevaisuutta. Keskittäminen myös säästää aikaa ja rahaa poistamalla päällekkäisen työn. Järkeistämissopimuksen mukaiset työt teemme joko yrityksen tiloissa tai omissa toimitiloissamme.

Meillä on ajantasaista osaamista talous- ja henkilöstöhallinnon eri osa-alueilta. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä. Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton ja Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen.

Paljonko yrityksesi voisi säästää järkeistämällä haluttuja prosesseja? Anna meidän laskea se puolestasi.