Econia Henkilöstöosasto

Econia Henkilöstöosasto voi vastata kokonaisuutena yrityksesi HR-toiminnoista. Voit ulkoistaa meille myös yksittäisiä henkilöstöhallinnon prosesseja, kuten palkkahallinnon tai HR-neuvonnan.

Monissa yrityksissä henkilöstöhallinto hoidetaan hajautetusti, mikä tekee prosesseista monimutkaisia ja kasvattaa turhaan kustannuksia. Keskittämällä henkilöstöhallinnon Econia Henkilöstöosastoon säästät ja voit luottaa siihen, että kaikki on hoidettu oikein.

Koordinoimme, tehostamme ja kehitämme henkilöstöhallintoa. Neuvomme kaikissa henkilöstöasioissa: meiltä saat ratkaisut ongelmiisi nopeasti ja varmasti. Tarjoamme valmennusta ja koulutusta sekä autamme parantamaan toimintatapoja. Voimme mm. laatia puolestanne lakisääteiset henkilöstösuunnitelmat, henkilöstöstrategian ja ohjeistuksia tai tehdä työtyytyväisyyskartoituksia. Olemme asiantuntevana tukena yt-tilanteissa ja konsultoimme kaikissa työlainsäädännön kysymyksissä.

Voimme myös toimia luotettavana ja vastuullisena työnantajana henkilökunnallenne ja hoitaa rekrytointiprosessit alusta loppuun. Tutustu Econian henkilöstövuokrauspalveluihin ja Econia Palkkaosastoon.

Luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua

Yhteistyö Econian kanssa on helppoa ja sujuvaa. Econia Henkilöstöosastolla teitä palvelee oma, yrityksenne asioihin perehtynyt henkilöstöasiantuntija ja tiimi, joka on aina tavoitettavissa. Tarvittaessa voimme työskennellä myös tiloissanne. Turvallinen varamiesjärjestelmämme takaa palvelun tasalaatuisuuden myös esimerkiksi sairastapauksissa. Toimintamalli voidaan räätälöidä täysin tarpeidenne mukaiseksi, halutessanne voitte siirtää myös nykyiset HR-henkilönne Econialle.

Kysy lisää!