Taloushallinto- ja henkilöstövuokrauspalvelut Äänekosken yrityksille

Econia toimii Metsä Fibre Oy:n talous- ja henkilöstöhallinnon kumppanina Äänekoskella. Tarjoamme Metsä Groupin Biotuotetehtaan urakoitsijoille asiantuntijapalvelut kirjanpidosta ja palkanlaskennasta henkilöstövuokraukseen ja monipuolisiin kansainvälisiin palveluihin.

Kotimaiselle urakoitsijalle olemme paikallinen, ketterä kumppani, jolla on syvä toimialatuntemus. Tarjoamme kaikki taloushallinnon palvelut tarpeisiinne räätälöityinä. Vuokraamme motivoitunutta työvoimaa ja autamme rekrytoinneissa sekä työsopimusasioissa.

Voimme toimia ulkomaisen yrityksen virallisena edustajana Suomessa ja suomalaisena työnantajana henkilökunnalle. Hoidamme lakisääteiset velvoitteet ja tarjoamme suoran neuvottelusuhteen viranomaisiin päin. Tunnemme syvällisesti niin tilaajavastuulain velvoitteet kuin kansainvälisen verotuksen ja raportointikäytännöt. Tuemme myös Suomeen etabloitumisessa: kattavien neuvontapalveluiden lisäksi autamme liikekontaktien ja alihankkijoiden löytämisessä, työntekijöiden veroilmoitusten laatimisessa, asunnonhaussa ja autojen katsastuksessa.

Meillä on pitkä kokemus vastaavista kansainvälisistä teollisista projekteista; olemme toimineet vuosia mm. Olkiluodossa. Palvelemme nopeasti ja tehokkaasti: suomeksi, englanniksi, saksaksi, ruotsiksi ja venäjäksi. Kysy lisää!