Taloushallinto- ja henkilöstövuokrauspalvelut Olkiluodon yrityksille

Toimimme virallisena edustajana sekä paikallisena taloushallinnon, henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin kumppanina Olkiluodon alueen yrityksille. Hoidamme rautaisella ammattitaidolla Suomen lakisääteiset velvoitteet ja tarjoamme suoran neuvottelusuhteen viranomaisiin päin.

Tarjoamme nopeaa ja kokonaisvaltaista palvelua, joka on aina lähellä asiakasta. Haemme dokumentit asiakkaalta, jolloin myös neuvontapalvelumme ovat saatavilla kasvokkain. Olemme paikan päällä Olkiluodossa vähintään kahtena päivänä viikossa.

Teemme kirjanpitoa asiakkaiden toiveiden mukaan eri kielillä ja autamme suomalaisessa yrityselämässä toimimisessa sekä Suomeen etabloitumisessa. Tarjoamme käyttöösi kattavia tuki- ja neuvontapalveluja liikekontaktien etsimisestä esimerkiksi työntekijöiden veroilmoitusten laatimiseen, asunnonhakuun, autojen katsastukseen ja vaikka halkojen tilaamiseen. Haluamme auttaa suomalaiseen elämään sopeutumisessa kaikin tavoin.

Itsenäinen, ketjuista riippumaton toimintamallimme mahdollistaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja palvelumallin räätälöinnin täysin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, palkanlaskennasta koko taloushallinnon ulkoistamiseen ja kattaviin työvoimaratkaisuihin.

Olemme toimineet Olkiluodon alueella vuodesta 1996 saakka. Tällä hetkellä toimimme virallisena edustajana ja palkanlaskijana noin kymmenelle olkiluotolaiselle yritykselle ja useille kymmenille toiminimille.