Econia Posted Workers’ Office

Tarjoamme räätälöityjä relocation-palveluja Suomeen lähetetyille työntekijöille. Sujuva sopeutuminen Suomeen auttaa työntekijää keskittymään täysillä uuteen työhönsä ja säästää aikaa, vaivaa ja rahaa niin työnantajalta kuin työntekijältäkin.

Econian Posted Workers’ Office varmistaa, että Suomeen saapuva työntekijäsi tuntee olonsa tervetulleeksi ja kotoutuu mahdollisimman nopeasti uuteen ympäristöön. Tarjoamme yhteistyökumppaneidemme avulla henkilökohtaista neuvontaa maahanmuutossa, asunnon ja koulun tai hoitopaikan löytämisessä, kielenoppimisessa, sosiaaliturva-, vakuutus- ja pankkiasioissa sekä kerromme alueen palveluista.

Econian Posted Workers’ Office hoitaa työntekijäsi puolesta kaiken tarvittavan paperityön ja byrokratian, kuten vuokrasopimukset takuuvuokrineen, muuttoilmoitukset, oleskelu- ja työluvat, sosiaaliturvatunnus- ja KELA-korttianomukset sekä veroasiat. Huolehdimme käytännön järjestelyistä, kuten pankkitilistä, vakuutuksista, puhelin- ja internetoperaattorisopimuksista ja auton rekisteröinnistä.

Kansainväliset rekrytointipalvelumme yhdistettynä relocation-palveluihin takaavat onnistuneet ja sujuvat rekrytoinnit.