Talouselämän ajankohtaiskatsaus 8.2. klo 17–20

Tule päivittämään tietosi kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen uudistuksista sekä verkostoitumaan lähialueen yritysten ja asiantuntijoiden kanssa! Tarjolla on kuplivaa sekä pientä suolaista ja makeaa.

17.00–17.30
Yrityksen maksukyvyttömyysuhan havaitseminen ja raportointi tilintarkastajan näkökulmasta
Elina Salmivala, KTM, KLT, HTM-tilintarkastaja, toimitusjohtaja
Econia Yrityspalvelut Oy

17.45–18.30
Kirjanpidon ja verotuksen ajankohtaiskatsaus
Kaarina Pyydönniemi, KLT, HTM-tilintarkastaja
Idman Vilén Grant Thornton Oy

18.30–20.00
Cocktailtilaisuus ja vapaata seurustelua
Suolaista, makeaa ja kuplivaa innostavien keskusteluiden äärellä

8.2.2016 klo 17.00–20.00
Hotelli Hiittenharju
Hiittenharjuntie 1, 29200 Harjavalta

Ilmoittaudu mukaan

Kenttiä ei löytynyt.

 

Elina Salmivala
KTM, HTM, KLT

Elina Salmivala

Elina Salmivalalla on 20 vuoden kokemus taloushallinnon asiantuntijatehtävistä. Elinalla on kauppatieteiden maisterin, KLT-kirjanpitäjän ja HTM-tilintarkastajan tutkinnot. Hän toimii Econia Yrityspalvelut Oy:n toimitusjohtajana ja perusti yrityksen vuonna 1996.

Elinan työnkuvaan kuuluu hallinnollisten tehtävien ohella tilintarkastus sekä monipuolisia taloushallinnollisia tehtäviä kirjanpidosta konsultointiin. Elinan vahvaa osaamisaluetta ovat verotus ja yritysjuridiikka: osakeyhtiön perustamisiin ja purkamisiin liittyvät toimet, sukupolvenvaihdokset ja fuusiot sekä verotuksen erityistilanteet. Elinalla on laaja tietämys ja käytännön tuntemus eri kokoisten yritysten taloushallinnon kehittämisestä.

Elinan sisäinen palo ja jatkuva tulevaisuuden visiointi vievät Econiaa eteenpäin. Hän haluaa jatkuvasti löytää uusia, innovatiivisia toimintamalleja ja liiketoimintamahdollisuuksia. Oman osaamisen ja Econian kehittäminen ovat Elinalle säännönmukainen osa arkea. Tietoiskuissaan Elina jakaa laajaa tietämystään innostavasti ja käytännönläheisiä esimerkkejä käyttäen.

 

Kaarina Pyydönniemi
KLT, HTM

Kaarina Pyydonniemi

Kaarina Pyydönniemi on PK-sektorin taloushallinnon moniosaaja, jolla on 30 vuoden kokemus erilaisista taloushallintotehtävistä. Hän on toiminut tilintarkastajana yli 200 yhteisössä, verotoimistossa, talouspäällikkönä ja konsulttina. Kaarinalla on kymmenien vuosien kokemus koulutuksesta ja hän on mukaansatempaava puhuja. Nykyisin Kaarina toimii KHT-tilintarkastajana Idman Vilén Grant Thorntonilla.