LIIKETOIMINTAJOHTAJA, HR

Econia Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen yritys, joka työllistää yli 100 talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa sekä yli 130 työntekijää vuokrattuna teollisuuden, rakentamisen, logistiikka- palvelualojen asiakasyrityksillemme. Econia toimii 13 paikkakunnalla Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Uudellamaalla ja Espanjan Fuengirolassa. Olemme Taloushallintoliiton ja Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) auktorisoitu jäsen. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2008 -laatujärjestelmä. Econian liikevaihto on n. 9 M€. Lisätietoja: www.econia.com.

Oletko HR-liiketoiminnan kasvun toteuttaja?

Haemme nyt myynnillistä ja innovatiivista liiketoiminnan johtajaa. Yrityksemme on vahvalla kasvu-uralla, tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme ja kasvattamaan HR-palvelutoiminnot maanlaajuisiksi.

Liiketoimintajohtajana vastaat yrityksen HR-osaston operatiivisen liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä strategian toteuttamisesta yhdessä johtoryhmän kanssa. Olet vahvasti mukana myynnissä sekä liiketoiminnan ja palvelutarjonnan kehittämisessä.

Olet kokenut myynnin, liiketoiminnan ja ihmisten johtaja, joka haluaa olla mukana kehityksen kärjessä. Arvostamme kokemusta HR-palveluiden myynnistä ja näkemystä työvoimapalveluiden kehittämisestä tulevaisuudessa. Yrittäjähenkinen asenne luo menestyksen edellytykset yrityksessämme. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa menestyvän kotimaisen kasvuyrityksen henkilöstövuokraus –ja rekrytointipalveluja.  Meillä on vahva liiketoimintamalli, ainutlaatuinen palvelukonsepti ja tyytyväiset asiakkaat sekä pitkä kokemus palveluliiketoiminnasta useilla toimialoilla. Olemme vahva edelläkävijä uusien HR-kumppanuusmallien ja liiketoimintojen tehostamisen saralla.

Mikäli uskot, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä! Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen. Lisätietoja: henkilöstöpäällikkö Jari Niinisalo, puh. 0400 830 936 tai jari.niinisalo(a)econia.com.