Henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Miksi kilpailuttaa tilitoimisto?

Vanhassa vara parempi eikä se vaihtamalla parane – vanha kansa tiesi vaikka mitä. Eikä sellainen auktoriteetti kai väärässä voi olla? Mutta entä jos olikin?

Vaihda parempaan. Joskus sitä tietää varmuudella, että nyt on aika vaihtaa. Toisinaan taas kaikki tuntuu menevän hyvin, vaikkei asia näin ehkä olisikaan. Pidä itsesi ajan tasalla vaihtoehdoista. Näin voit tehdä menestyksekkäitä ratkaisuja, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Kokeile Econiaa. Tarjoamme sinulle:

  • Ison tilitoimiston resurssit pienen toimiston palvelualttiudella
  • Monipuoliset palvelut: kirjanpidon ja palkkahallinnon, sähköisen taloushallinnon,  tilintarkastuksen, hr-palvelut ja kansainväliset yrityspalvelut. Käytössäsi on aina ajantasainen osaaminen ja jatkuvasti kehittyvät järjestelmät.
  • Vakaalla pohjalla olevan kumppanin: olemme ISO 9001:2015 -sertifioitu tilitoimisto, Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Kuulumme myös AAA-luottoluokkaan ja Suomen Vahvimpiin.
  • Kilpailukykyisen tarjouksen – jätä meille yhteydenottopyyntö!

Hoidamme tilitoimiston vaihdon puolestasi

Tilitoimiston vaihtaminen on sinulle helppoa ja vaivatonta. Hoidamme puolestasi kaikki tilitoimiston vaihtoon liittyvät toimet ja yhteydenotot edelliseen toimistoosi. Näin sinä voit keskittyä olennaiseen.

Tavataanko ja tutustutaan toisiimme? Tapaaminen ei sido sinua mihinkään, eikä tietenkään maksa mitään.

Olen kiinnostunut tapaamisesta:

Nimi*

Puhelin*

Sähköpostiosoite*

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä ensisijaisesti

PuhelimitseSähköpostitse