Sähköistä kuitit puhelimellasi

Econia Pocketilla lähetät sähköiset tositteet helposti ja nopeasti kirjanpitäjällesi. Kuvaa omalla puhelimellasi kuitit, osto- ja myyntilaskut, raportit, tiliotteet, sopimukset ja muut dokumentit – ja siirrä ne sähköisinä kirjanpitoon muutamalla napsautuksella.

Econia Pocket helpottaa yrittäjän arkea, sillä paperisia tositteita ei tarvitse toimittaa erikseen tilitoimistolle. Voit kuvata ja lähettää kuitit missä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi on puhelin ja nettiyhteys!

Ota käyttöön ilmaiseksi

Helppo ja nopea

Kuvaa ja lähetä kuitit ja muut tositteet minuutissa: koko prosessi hoituu omalla puhelimellasi ja ilman ohjelmistoasennuksia.

Turvallinen

Econia Pocket sähköistää ja arkistoi paperiset tositteet, jolloin ne ovat aina turvassa ja saatavilla. Me huolehdimme tietoturvasta ja varmuuskopioinnista.

Ilmainen

Econia Pocket on ilmainen asiakkaillemme: haluamme helpottaa yritysten arkea korona-aikana. Kysy lisää tai tilaa tunnukset!

Näin Econia Pocket toimii:

Teimme kuittien ja tositteiden sähköistämisen mahdollisimman helpoksi. Riittää, että kuvaat tositteet ja lähetät ne järjestelmään. 

Kuittien lähetys Econia Pocketiin:

1. Kirjaudu Econia Pocketiin.

2. Ota kuva kuitista tai valitse aiemmin otettu kuva tai valmis pdf-tiedosto.

3. Lataa tiedosto Econia Pocketiin.

4. Tarkista tekoälyn luomat laskun tiedot ja täytä tarvittaessa selite.

5. Lähetä – valmis!


Econia Pocket säästää aikaa ja hermoja

Enää ei tarvitse viedä papereita tilitoimistoon eikä keräillä ja järjestää ryppyisiä kuitteja. Econia Pocketin helppokäyttöisyys yllätti: samalla sovelluksella voi kuvata myös monisivuiset sopimuspaperit ja lähettää ne kirjanpitäjälle parilla klikillä. Vahva suositus!

Virpi Nikula, Kauneussalonki Silkki

Ota Econia Pocket käyttöön ilmaiseksi: me helpotamme arkeasi.