Econia Pocketin hyödyt

Kuittien sähköistäminen helpottaa kiireisen yrittäjän elämää monin tavoin. Lähettämällä sähköiset tositteet tilitoimistoon nopeutat kuukausiraporttien ja tilinpäätösten valmistumista sekä helpotat myös kirjanpitäjäsi elämää. Siksi lupaammekin alennusta kirjanpidon kuukausimaksuista sovelluksen aktiivisille käyttäjille.

Kokosimme alle Econia Pocket -sovelluksen hyötyjä, mutta mikset kokisi niitä itse! Kysy lisää ja tilaa tunnukset tällä lomakkeella. Sovellus on ilmainen Econian asiakkaille.

Ota käyttöön ilmaiseksi

Sähköistä kirjanpitoaineisto Econia Pocketilla

EROON PAPERIKUITEISTA

Kun kuvaat ja lähetät kuitit heti Econia Pocketiin, et joudu enää metsästämään kadonneita tositteita. Kaikki yrityksenne kuitit löytyvät sähköisinä yhdestä paikasta.

KÄYTÄ PUHELIMELLA, TIETOKONEELLA TAI TABLETILLA

Econia Pocket toimii kaikissa puhelimissa, sillä voit käyttää sitä selaimella ilman sovelluksen lataamista. Voit käyttää Pocketia myös tietokoneella tai tabletilla.

MISSÄ JA MILLOIN TAHANSA

Econia Pocket kulkee siellä missä sinäkin. Voit sähköistää kuitit missä ja milloin tahansa, kunhan saatavillasi on internetyhteys. Säästät aikaa ja vaivaa, kun paperista kirjanpitoaineistoa ei tarvitse enää järjestellä ja toimittaa tilitoimistolle.

TEKÖÄLY HELPOTTAA KIRJANPIDON RUTIINEJA

Econia Pocket tekee osan kirjanpitotyöstä puolestasi: tekoäly tunnistaa tositetyypit ja niille kuuluvan alv:n. Tekoäly kehittyy käytön myötä tuntemaan yrityksenne kirjanpitokäytännöt. Kirjanpitäjäsi tekee kirjaukset lähettämäsi aineiston perusteella kuten ennenkin.

REAALIAIKAINEN AINEISTOTOIMITUS NOPEUTTAA KIRJANPITOA

Kun toimitat kuitit ja muut tositteet tilitoimistolle sitä mukaa kuin niitä syntyy, kirjanpitäjäsi voi tarkistaa kirjauksia hyvissä ajoin. Sähköisen aineiston ansiosta kuukausiraportit ja tilinpäätökset valmistuvat nopeammin.

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO – ILMAN ASENNUKSIA

Tilaa tunnukset ja kirjaudu sisään: voit aloittaa Econia Pocketin käytön välittömästi.

Econia Pocket säästää aikaa ja hermoja

Enää ei tarvitse viedä papereita tilitoimistoon eikä keräillä ja järjestää ryppyisiä kuitteja. Econia Pocketin helppokäyttöisyys yllätti: samalla sovelluksella voi kuvata myös monisivuiset sopimuspaperit ja lähettää ne kirjanpitäjälle parilla klikillä. Vahva suositus!

Virpi Nikula, Kauneussalonki Silkki

Ota Econia Pocket käyttöön ilmaiseksi: me helpotamme arkeasi.