Porilainen Tilisarka osaksi Econiaa

Porilainen Tilitoimisto Tilisarka jatkaa toimintaansa Econia Yrityspalvelut Oy:n tytäryhtiönä. Yrittäjä Pia Hyppönen sekä muut kirjanpitäjät jatkavat yrityksen palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Alan murros vaatii tilitoimistolta jatkuvaa kehittymistä

Taloushallintoalalla on viime vuosina käynnistynyt voimakas rakennemuutos, joka vaatii tilitoimistoilta sopeutumista uuteen toimintaympäristöön sekä jatkuvaa toimintatapojen ja työvälineiden kehittämistä.

–Ajan hermolla pysyminen on kallista pienille toimijoille, mikä tulee varmasti osaltaan vaikuttamaan sekä alan keskittymiseen että toimijoiden verkottumiseen. Osana Econiaa Tilisarka voi tarjota asiakkailleen erittäin kattavan, aina ajan tasalla pysyvän taloushallinto-osaamisen ja jatkuvasti kehittyvät sähköiset palvelut, Tilisarkan yrittäjä Pia Hyppönen linjaa.

Tilisarka Oy:n koko osakekanta siirtyi Econialle 1.7. tehdyllä kaupalla. Tämä hallinnollinen muutos ei vaadi mitään toimia Tilisarkan nykyisiltä asiakkailta.
–Jatkan itse edelleen Tilisarkan esimiehenä ja kaikki kirjanpitäjämme jatkavat töitä tavalliseen tapaan tutussa osoitteessa (Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori). Yhteistyö Econian kanssa mahdollistaa sen, että palvelumme pysyvät kehityksen kärjessä ja mahdollisimman kustannustehokkaina myös tulevaisuudessa, Pia Hyppönen kertoo.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Elina Salmivala
Econia Yrityspalvelut Oy
p. 040 544 7344, elina.salmivala@econia.com

Pia Hyppönen
Tilisarka Oy
p. 010 219 3053, pia.hypponen@tilisarka.fi