Econia-yritysjuridiikka

Oletko harkinnut yritysmuodon muuttamista, yrityksen myymistä tai toiminnan lopettamista? Tarvitsetko apua yrityksesi sopimuksissa tai työlainsäädännön tulkitsemisessa? Haluaisitko optimoida verotuksen niin yrityksen kuin yrittäjänkin kannalta? Autamme kaikissa yritysjuridiikan kysymyksissä – helppotajuisesti ja kustannustehokkaasti.

Neuvonantajasi yritysjärjestelyissä

Oletko harkinnut toiminimesi tai henkilöyhtiösi muuttamista osakeyhtiöksi? Vai harkitsetko yritystoiminnan lopettamista tai yrityksesi myymistä? Autamme kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä toimissa, kuten perustamissopimuksissa, yhtiösopimuksissa, lunastuslausekkeissa ja yhtiöjärjestyksen muutoksissa. Osakeyhtiön purkaminenkaan ei ole niin hankalaa kuin yleisesti luullaan: autamme löytämään teille parhaat ratkaisut. Meillä on myös pitkä kokemus sukupolvenvaihdoksista ja yrityskaupoista, joten kanssamme näet ennakolta eri vaihtoehtojen hyvät ja huonot puolet sekä verovaikutukset. Kerro miten voimme olla avuksi!

Verosuunnittelulla säästöjä ja mielenrauhaa

Yritysverotus muuttuu jatkuvasti ja verosuunnittelussa huomioitavat asiat vaihtelevat mm. yrityksen koosta, tilanteesta ja suunnitelmista riippuen. Etsimme teille verotuksellisesti edullisimman ja turvallisen toimintamallin. Kun verotuksesi on optimoitu verolainsäädännön asiantuntijan toimesta, et maksa turhasta ja voit nukkua yösi rauhassa.

Työlainsäädännön palvelut

Tunnemme TES:t ja niiden tulkinnan ja viimeisimmät lakimuutokset. Meiltä löytyy erityisosaamista työsuhteen purkamiseen liittyvissä erityistilanteissa, kuten yt-menettelyissä, saneerauksissa ja konkursseissa. Saat nopeasti vastaukset vaikeisiinkin kysymyksiin!

Pyydä maksuton arvio

Epäilyttääkö jokin nykyisissä toimintamalleissa, tuoreissa lakimuutoksissa tai haluatko vain keskustella tarkemmin jostakin mieltäsi askarruttavasta kysymyksestä? Kerro meille tilanteestasi ja pyydä maksuton arvio. Saat täysin luottamuksellisesti ja sitoumuksetta ulkopuolisen asiantuntijan näkemyksen tilanteeseen sekä tarvittaessa toimenpidesuosituksen ja tarjouksen lisätoimista.

Kysy lisää tai pyydä maksuton arvio

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Yritys*

Puhelin

Kerro halutessasi taustoista ja tilanteesta tarkemmin: 

 

Yritysjuridiikan konsultti

Elina Salmivala

Toimitusjohtaja
HT-tilintarkastaja
KTM, KLT,  HHJ, M.Sc. (Econ)
puh. 02 6305 314, 040 544 7344