Econia Talousosasto

Econia Talousosasto hoitaa yrityksesi taloushallinnon rautaisella ammattitaidolla, varmasti ja tehokkaasti. Asiakkaamme arvostavat erityisesti joustavaa asiakaspalvelua, työn laatua ja virheettömyyttä sekä prosessien tehokkuutta.

Ajantasainen talousosaaminen

Econia Talousosasto takaa, että taloushallintonne hoidetaan aina oikein – myös haastavissa tilanteissa. Tunnemme talouselämän eri osa-alueet ja jatkuvasti muuttuvan lainsäädännön vaatimukset. Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen ja toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä.

Henkilökohtaista palvelua

Econia Talousosastolla sinua palvelee oma, yrityksenne asioihin perehtynyt talousasiantuntija ja tiimi, joka on aina tavoitettavissa. Tarvittaessa asiantuntijamme voi työskennellä myös yrityksenne tiloissa. Turvallinen varamiesjärjestelmämme takaa palvelun tasalaatuisuuden myös esimerkiksi sairastapauksissa. Meillä on laajat resurssit ja panostamme jatkuvasti koulutukseen, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua – joka päivä.

Joustavat sähköisen taloushallinnon palvelut

Voimme sähköistää koko yrityksenne taloushallinnon tai osan prosesseista, kuten osto- ja myyntilaskutuksen. Saatte käyttöönne alan kehittyneimmät, tietoturvalliset järjestelmät. Palvelupaketti räätälöidään tarpeittenne mukaiseksi ja yhteensopivaksi omien järjestelmienne kanssa. Halutessanne voimme käyttää myös omia järjestelmiänne.

HR- ja palkkahallinnon ulkoistus

Meille voitte ulkoistaa myös henkilöstö- ja palkkahallinnon prosesseja. Autamme työehtosopimus- ja työsuhdeasioissa ja voimme hoitaa myös rekrytoinnin puolestanne. Tutustu myös HR-palveluihimme ja Econia Palkkaosastoon.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Tarja-Lounasvaara-ota-yhteytta

Tarja Lounasvaara
Varatoimitusjohtaja,
Hallintopäällikkö
Talous- ja palkkahallinnon
erityisasiantuntija, PHT, KLT
puh. 02 6305 312,
044 330 5312