Kilpailukyky ja kannattavuus kasvuun talousremontilla

Kaipaatko muutosta nykyiseen taloustilanteeseen? Pitäisikö päästä pikaisesti miinukselta plussalle tai voisiko tuloskehitystä parantaa entisestään? Vai haluatko valmistella yrityksesi myyntikuntoon ja nostaa sen arvoa?

Muutosvalmennus kumppanihintaan

Tarjoamme yhdessä kumppanimme TosiMuutos Oy:n kanssa täsmävalmennuksia yrityksen kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Lupaamme käytännön tuloksia, jotka näkyvät yrityksen toiminnassa ja tuloskehityksessä jo muutamassa kuukaudessa.

Tarjoamme nyt TosiMuutoksen ensimmäisen muutosvalmennuspäivän puoleen hintaan 900,00 + alv. (norm. 1 800,00 + alv).

Todennettuja tuloksia

TosiMuutoksen valmennuksista on hyötynyt jo yli 450 kotimaista pk-yritystä. TosiMuutos on pelastanut kymmeniä yrityksiä konkurssilta auttamalla niitä muuttamaan toimintatapojaan. Viime kuukausina olemme saaneet seurata myös omien asiakkaidemme tuloskunnon kasvua TosiMuutoksen valmennusten seurauksena. Mikäli päädytte tilaamaan TosiMuutokselta yritysvalmennusta, saatte työlle tulostakuun. Jos ette saa hyötyjä ja tulosta, ette saa myöskään laskua.

Tutustu TosiMuutoksen menestystarinoihin: tosimuutos.fi »

Hyödynnä tarjous – varaa muutosvalmennus heti!

Täytä alle yhteystietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Yritys*

Puhelin

Kerro halutessasi taustoista ja tilanteesta tarkemmin:Talousremontissa teitä auttavat

Elina Salmivala, Econia Yrityspalvelut Oy

Elina Salmivala

Toimitusjohtaja
KTM, KLT,  HHJ, M.Sc. (Econ), HT-tilintarkastaja

Elina Salmivala on tukenut satojen suomalaisten yritysten kasvua niin liikkeenjohdon konsulttina kuin talous- ja henkilöstöhallinnon erityisasiantuntijana.

 

Tutustu Elinaan tarkemmin »

2

Heikki Sjöblom

Liikkeenjohdon konsultti

 

Heikki Sjöblom on toiminut haasteellisissa liikkeenjohdon tehtävissä pk- ja suuryrityksissä yli 20 vuotta. Heikki on luotsannut laman raatelemia turnaround-yrityksiä ja tukenut lukuisia kotimaisia menestystarinoita.

 

Tutustu Heikkiin tarkemmin »