Heikki Sjöblom, liikkeenjohdon konsultti

Heikki Sjöblom

Liikkeenjohdon konsultti

Heikki Sjöblom on toiminut haasteellisissa liikkeenjohdontehtävissä pk- ja suuryrityksissä yli 20 vuotta. Heikki on luotsannut terveytyskonsulttina yli 15 vuoden ajan laman raatelemia turnaround-yrityksiä uusille kasvupoluille ja ollut tukemassa voimakkaasti kasvavia yrityksiä. Hän on Suomen toiseksi kokenein pk-yritysten terveytyskonsultti, jolla on mittava referenssilista eri aloilta ja kokemusta satojen yritysten terveyttämisestä. Monissa liemissä keitettynä Heikki osaa nähdä positiiviset mahdollisuudet vaikeissakin tilanteissa: hän tukee yrityksen johtoa ja sen koko henkilökuntaa uusiin menestystarinoihin.

Heikki on auttanut kehittämään tuotantoa, myyntiä ja markkinointia lukuisilla eri toimialoilla (metalli, puu, rakennus, kemia, elintarvike, muovi, logistiikka). Tuottavuuden tehostaminen ja organisaatioiden potentiaalien parempi hyödyntäminen ovat Heikille mielenkiintoisia haasteita.

Heikki on liikkeenjohdon konsultti (LJK) ja sertifioitu TMC-konsultti. Lisäksi hän on Lean-asiantuntija ja projektinjohtaja, jolla on myös HHJ-tutkinto. Heikki on ollut mukana yli 450 yrityksen konsultoinnissa ja valmennuksessa. Hän rakentaa verkostoja ja ketjuja, jotka tuottavat yrityksille monenlaista hyötyä.

Tutustu Heikin ja TosiMuutos Oy:n menestystarinoihin »

Palaa edelliselle sivulle