Taloustesti – uusi ohjelmisto talousosaamisen mittaamiseen

Econia lanseerasi kesäkuussa Taloustesti-palvelun. Taloustesti mittaa taloushallinto-osaamista objektiivisesti ja luotettavasti. Testistä on saatavilla omat versionsa tilitoimistoille, oppilaitoksille ja taloushallinnon asiantuntijoille.

Taloustestin avulla voidaan esimerkiksi arvioida työnhakijoiden osaamista ja rakentaa luotettavaa varahenkilöjärjestelmää. Testaamalla asiantuntijoiden todellisen osaamistason pystyt tarjoamaan täsmäkoulutuksia ja kehittämään organisaation tietämysjärjestelmää.

Valmis tai räätälöity testi

Taloustestistä on saatavilla valmiita, tilitoimistojen ja talousosaajien tarpeisiin räätälöityjä versioita. Kysymyspatteristoja on kehitetty mm. Taloushallintoliiton julkaiseman Tilisanomat-lehden yhtiöoikeuskoulun, arvonlisä- ja verokoulun sekä palkkahallinnon koulun tehtävien pohjalta. Testi kysymyksineen voidaan rakentaa myös täysin yrityksen tarpeiden mukaiseksi.

Helppo ja kustannustehokas testi

Testin käyttöönotto on helppoa ja kysymyksiin vastaaminen vie testin laajuuden mukaan muutamista minuuteista tuntiin. Testin voi tehdä kertaluonteisesti tai säännöllisesti.

Tutustu Taloustestiin ja pyydä tarjous: www.taloustesti.fi