Tarjoamme helppokäyttöiset työkalut ja palvelut

Tarjoamme helppokäyttöiset työkalut ja palvelut

Tehosta liiketoimintaasi!

Tarjoamme verkkokaupassamme käyttöösi helppokäyttöiset työkalut ja palvelut, joilla liiketoimintasi pyörii entistä tehokkaammin, vaivattomammin ja turvallisemmin, jättäen sinulle enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Econia Safe – turvallinen kanava arkaluonteisten viestien välitykseen

Econia Safe on selaimessa toimiva tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen turvallinen viestien välityskanava.

Viestien lukeminen tai niihin vastaaminen ei vaadi järjestelmään kirjautumista. Helppoa ja turvallista! 

Lue lisää Econia Safe -palvelusta.

Econia Whistle – anonyymi ilmoituskanava

Econia Whistle on ilmoituskanava, jonka avulla organisaation sisällä voi tuoda tiedoksi väärinkäytöksiä ja lainvastaista tai epäeettistä toimintaa.

Organisaatioille jotka työllistävät yli 50 henkeä tai joiden liikevaihto ylittää 10 miljoonaa euroa, tulee ilmoituskanavan järjestäminen organisaatiossa pakolliseksi EU:n whistleblower-direktiivin myötä vuoden 2021 loppuun mennessä.

Lue lisää Econia Whistle -palvelusta.

Econia Hosting

Suunnittelemme responsiiviset, kaikilla laitteilla toimivat kotisivut pienyrityksille sekä uusille yrityksille. Hyödynnämme suosittua ja kustannustehokasta WordPress-julkaisujärjestelmää. Sivustojen toteutuksen jälkeen vastaamme myös sivustojen ylläpidosta, jotta voit keskittyä olennaiseen, liiketoimintasi pyörittämiseen.

Sivuston ulkoasu toteutetaan yrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti.

Lue lisää Econia Hosting -palvelusta.

HR-palvelut

Tarvitseeko yrityksesi henkilöstötoimintojen kartoitusta, henkilöstösuunnitelmia tai apua yhteistoimintaprosessin läpiviemiseen?

Laadimme myös yrityksellesi työsuhteen elinkaaren aikana tarvittavat asiakirjapohjat sekä autamme parantamaan yrityksesi työhyvinvointia.

Lue lisää HR-palveluistamme.

Taloushallinto

Econia palvelee vuosien ammattitaidolla mm. yrityksen sukupolvenvaihdokseen liittyvissä asioissa. Autamme myös laatimaan edunvalvontavaltakirjan yrityksesi toiminnan turvaamiseksi.

Lue lisää taloushallinnon palveluistamme.

Klikkaa tästä kauppaan ja tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme!

Facebook
Twitter
LinkedIn