Econia - Tilintarkastuspalvelut

Luotettavat tilintarkastuspalvelut pk-yrityksille

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tilintarkastuksessa annettu taloudellinen informaatio on virheetöntä. Varmistamme, että tilinpäätös on laadittu oikein, vastaa lakisääteisiä vaatimuksia ja antaa luotettavan kuvan yrityksen tai yhdistyksen taloudellisesta tilanteesta.

Tunnemme syvällisesti talousjuridiikan ja eri kokoisten yritysten taloushallintoon liittyvät haasteet. Tilintarkastustyömme lähtökohtana on asiakkaan liiketoiminnan, liiketoimintaympäristön ja mahdollisten riskien ymmärtäminen. Lakisääteisen varmennuspalvelun lisäksi pyrimmekin aina tarjoamaan aitoa lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle.

Yhteistyö kanssamme on aina luottamuksellista ja välitöntä. Olemme helposti tavoitettavissa ja toimimme joustavasti. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme muuttuvan lainsäädännön ehdoilla – voit luottaa siihen, että käytössäsi on aina ajantasaisin osaaminen.

Yhteistyö kanssamme on aina luottamuksellista ja välitöntä. Olemme helposti tavoitettavissa ja toimimme joustavasti. Pyrimme tarjoamaan lakisääteisen varmennuspalvelun lisäksi aitoa lisäarvoa asiakasyritystemme liiketoiminnalle. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme muuttuvan lainsäädännön ehdoilla.

Yrittäjän kannattaa turvautua tilintarkastajan osaamiseen tilintarkastuksen lisäksi myös vaativissa yritysjärjestelytilanteissa, omistajanvaihdoksissa tai verotukseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

Econia on Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsen. Koska tilintarkastus perustuu riippumattomuuteen, Econia ei voi toimia taloushallintoasiakkaidensa tilintarkastajana.

Palvelumme:

  • Lakisääteinen HT-tilintarkastus (pk-yritykset, asoy, yhdistykset, ky, ay, oy)
  • Tilintarkastuslain ja muiden säännösten edellyttämät lausunnot
  • Erityistilintarkastus
  • Tytäryhtiöiden konserniraportoinnin tarkastaminen
  • Sisäinen tarkastus
  • Liikennelupalausunnot
  • Taloushallinnon riskien hallinta
  • Riippumattoman asiantuntijan taloudelliset analyysit

Kysy lisää:

Elina Salmivala, KTM, KLT
Toimitusjohtaja, HT-tilintarkastaja
puh. 02 6305 314, 040 544 7344
etunimi.sukunimi@econia.com

Lataa CV (pdf)