Tilitoimisto Tarjake osaksi Econiaa

Tamperelainen tilitoimisto Tarjake jatkaa osana Econia-ketjua. Viime vuonna Tampereelle toisen yritysoston kautta saapunut Econia on kasvanut jo merkittäväksi toimijaksi Pirkanmaalla kuuden paikallistoimipisteen voimin.

Laajemmat palvelut talousjuridiikasta HR-palveluihin

Econia osti Tarjake-Tampere Oy:n liiketoiminnan 31.1.2018. Tarjakkeen pääomistaja ja toimitusjohtaja Tarja Aydin ja koko talousasiantuntijatiimi jatkavat Econialla vanhoina työntekijöinä.

Yrityskaupan myötä perinteisen tilitoimiston palveluvalikoima laajenee talouskonsultointiin ja -juridiikkaan, tilintarkastuksiin ja henkilöstöpalveluihin.
-Liittyminen Econia-ketjuun turvaa toimintamme jatkumisen ja palveluiden jatkuvan kehittymisen. Tilitoimistoala on elänyt voimakasta murrosvaihetta jo kymmenisen vuotta. Haasteita tuovat niin palveluiden sähköistyminen kuin lakimuutoksetkin: molemmat vaativat jatkuvia panostuksia sekä koulutukseen että järjestelmiin, mikä tulee pienelle tilitoimistolle todella kalliiksi, Tarja Aydin perustelee yrityskauppaa.

“Löysimme kotiin”

-Vanhoille asiakkaillemme kaikki jatkuu kuten ennenkin: minä ja koko muu Tarjakkeen tiimi hoidamme jatkossakin yrityksen talousasiat tuttuun tapaan ja sijaitsemme samassa osoitteessa Hyllilänkatu 1:ssä. Oman tiimimme taustalla on Econian syvällinen osaaminen mm. talousjuridiikasta, henkilöstöhallinnon erityiskysymyksistä ja kansainvälisistä tilanteista. Minusta tuntuu, että nyt löysimme kotiin, sillä Econian yrityskulttuuri tuntui alusta lähtien niin omalta, Tarja Aydin summaa.

Econia toimii nyt Tampereella kahdessa osoitteessa, Kalevassa Sammonkatu 54:ssa ja Kaukajärvellä Hyllilänkatu 1:ssä.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja toivotamme teidät tervetulleeksi entistä monipuolisempien palveluiden pariin!

Tarja Aydin
Toimitusjohtaja
Tarjake-Tampere Oy
Puh. (03) 3141 0210

Elina Salmivala
Toimitusjohtaja, HT-tilintarkastaja, KLT, KTM
Econia Yrityspalvelut Oy
Puh. 040 544 7344