Töihin meille

TALOUS- JA PALKKA-ASIANTUNTIJOITA

Vahvistamme kirjanpidon ja palkanlaskennan osaajien joukkoa Ulvilassa. Tehtävässäsi pääset kehittämään osaamistasi
ja etenemään urallasi toiveittesi mukaan. Edellytämme useamman vuoden kokemusta, asiakaslähtöisyyttä ja konsultoivaa otetta.

PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Haemme taloushallinnon ammattilaista menestyvän tiimin esimieheksi Tampereelle vastuualueenasi myös Mäntän ja Jyväskylän toimipisteet. Edellytämme ihmissuhdetaitoja ja johtamiskokemusta sekä useamman vuoden kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Taustallasi on talousalan koulutus ja mieluiten KLT-tutkinto.

TALOUSALAN AMMATTILAINEN, IT-OSAAJA, PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, KONSULTTI

Kiinnostaako monipuolinen työ ja kehitysmahdollisuudet taloushallinnon, henkilöstövuokrauksen ja isännöinnin palveluita tarjoavassa dynaamisessa yrityksessä? Kerro meille osaamisestasi ja jätä avoin hakemuksesi!

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä voimakkaasti kasvavassa palveluorganisaatiossa ja mahdollisuuden kansainvälisiin tehtäviin. Meiltä saat hyvät työsuhde-edut, energisen työympäristön ja todella mukavat työkaverit. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn Suomessa ja ulkomailla!

Hakemukset palkkatoiveineen 31.5.2019 mennessä: rekry(a)econia.com

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Elina Salmivala, puh. 040 544 7344
Henkilöstöpäällikkö Jari Niinisalo, puh. 0400 830 936

Econia Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen yritys, joka työllistää lähes 100 talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Econia toimii 13 paikkakunnalla Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Uudellamaalla ja Espanjan Fuengirolassa. Olemme taloushallintoliiton ja Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) auktorisoitu jäsen. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2008 -laatujärjestelmä. Econian liikevaihto on noin 9 M€.