Töihin meille2

Nykyisen talouspäällikkömme siirtyessä toisiin tehtäviin, etsimme joukkoomme

Talouspäällikköä

Haemme nyt ulkoisesta laskennasta vastaavaa talouspäällikköä työskentelemään yhdessä työparina sisäisestä laskennasta vastaavan henkilön kanssa. Tehtävässäsi huolehdit mm. yrityksemme kirjanpidosta, alv-asioista, tilinpäätöksestä, verotukseen liittyvistä asioista sekä jonkin asiakasyrityksemme kirjanpidosta.

Olet kokenut taloushallintoalan asiantuntija, joka haluaa olla mukana kehityksen kärjessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa vahvaa kokemusta taloushallinnon eri osa-alueilta. Toimit nyt tai olet aikaisemmin toiminut taloushallinnon konsulttina, pääkirjanpitäjänä, talouspäällikkö/controller -tehtävissä tai itsenäisenä taloushallinnon palveluita tarjoavana yrittäjänä.

Toivomme sinulta

  • Kaupallisen alan tutkintoa (KTM/tradenomi), KLT-tutkinto eduksi
  • Laajaa taloushallinnon ohjelmisto-osaamista, erinomaisia MS Excel -taitoja
  • Järjestelmällisyyttä, luotettavuutta, yhteistyökykyä
  • Ennakoivaa otetta ja valmiutta seurata muutoksia myös oman organisaation ulkopuolella

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä voimakkaasti kasvavassa palveluorganisaatiossa. Meiltä saat hyvät työsuhde-edut, energisen työympäristön ja todella mukavat työkaverit. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn Suomessa ja ulkomailla.

Yrityksemme on vahvalla kasvu-uralla, tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Mikäli uskot, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä. Käsittelemme hakemukset nopeasti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen elina.salmivala(a)econia.com.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Elina Salmivala, puh. 040 544 7344

Taloushallinnon ammattilainen

Haemme Huittisten toimistoomme ammattitaitoista, osaavaa taloushallinnon ammattilasta. Työskentelet itsenäisesti haastavien ja monipuolisten taloushallintotehtävien parissa. Lisäksi toivomme, että sinulla on konsultoiva ote työhösi. Pidät haasteista ja tunnet viihtyväsi niiden parissa. Toivomme sinulla olevan ammatillista itsenäistä osaamista ja halua kehittyä ja kehittää työympäristöäsi erilaisten järjestelmien parissa. KLT – tutkinnon hyväksytty suorittaminen on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä voimakkaasti kasvavassa palveluorganisaatiossa ja mahdollisuuden kansainvälisiin tehtäviin sekä mahdollisuuden kouluttautua työtehtävässä. Meiltä saat hyvät työsuhde-edut, energisen työympäristön ja todella mukavat työkaverit. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn Suomessa ja ulkomailla!

Kuulostaako tämä unelmatyöltäsi?

Hae heti, etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian.

Lisätietoja: palvelupäällikkö Anne Myllymäki puh. 050 407 5562, anne.myllymaki(a)econia.com

 

 

 

Jätä avoin hakemus

Rekrytoimme jatkuvasti talousalan ammattilaisia mm. kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtäviin! Lähetä meille avoin työpaikkahakemuksesi, jossa kerrot koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: elina.salmivala(a)econia.com