Ulkoista talous huoleksemme

Anna Econian pitää huolta yrityksesi talousasioista. Saat meiltä yrityksesi koon ja tilanteen mukaan skaalautuvan talouspalvelun, jossa osaaminen ja järjestelmät ovat aina ajan tasalla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

 

Kyllä, olkaa minuun yhteydessä ja kertokaa talouspalvelustanne!

Oma yhteyshenkilö

Emme usko kasvottomuuteen. Nimeämme yrityksellenne oman yhteyshenkilön, johon voitte olla aina yhteydessä.  Hän tuntee yrityksesi ja hoitaa sovitut työt ammattitaidolla. Pidämme vastuuhenkilösi osaamisesta hyvää huolta, jotta hän osaa auttaa sinua parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Kevyt kassalle

Ulkoistettu taloushallinto on huomattavasti edullisempi ja ajantasaisempi ratkaisu kuin talousammattilainen omilla listoilla. Ulkoistettu palvelu ei lomaile tai sairastu, sillä yhteyshenkilöllänne on aina varahenkilö. Maksat palvelusta käyttösi mukaan: silloin kun et yhteyshenkilöäsi tarvitse, annamme hänelle muuta mielekästä työtä. Matkan varrella pakettiin voidaan lisätä tarvittaessa uusia palveluita. Tarpeen tullen käytössäsi on koko laajan asiantuntijayhteisömme osaaminen.

Kaikki samassa paketissa

Oma yhteyshenkilönne lisäksi teillä on koko Econian osaaminen käytettävissänne. Riippuen paketin sisällöstä, yhteyshekilönne voi oma-aloitteisesti käyttää sisäisiä asiantuntijoitamme ja tuoda teille ehdotuksia liiketoimintanne kehittämiseksi.

Econia – Pidämme huolta yrityksestäsi