Uusia KLT-tutkintoja Econiassa

KLT on taloushallintoalan asiantuntijatutkinto ja arvostettu osoitus ammattitaidosta. KLT kertoo suorittajansa korkeasta osaamisesta laskenta- ja veroasioissa.

Econian talousasiantuntija Titta Haikonen (Ulvila ja Sastamala), talousasiantuntija Leena Karihuhta (Pori), talous- ja palkkahallinnon asiantuntija Anu Koppelomäki (Keuruu) sekä talous- ja palkkahallinnon asiantuntija Hanna Saloharju (Kankaanpää) ovat suorittaneet KLT-tutkinnon.

Onnea huippuosaajille!

KLT-tutkinto on osoitus korkeasta laadusta

Asiakkaalle KLT-tutkinto on merkki laadukkaasta ja luotettavasta palvelusta. KLT-asiantuntijan tulee vastata riittävän useista ja monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, osallistua ylläpitokoulutuksiin ja raportoida säännöllisesti kolmen vuoden välein Tili-instituuttisäätiölle työtehtävistään ja kouluttautumisistaan.

Ammattitaitoa pidetään jatkuvasti yllä

Tutkinnon tenttitilaisuus järjestetään vuosittain aina lokakuussa. KLT-tutkintoa suorittamaan voidaan hyväksyä henkilö, jolla on riittävä kaupallinen koulutus ja usean vuoden käytännön työkokemus. KLT-tutkinto ei ole vain tutkinto, vaan KLT:n säilyttäminen edellyttää tentin läpäisemisen jälkeen ammattitaidon jatkuvaa ylläpitämistä.

Lue lisää KLT-tutkinnosta Taloushallintoliiton sivuilta