Lännen Alituspalvelu Oy

Asiakasyrityksemme Lännen Alituspalvelu Oy on vuodesta 1989 toiminut suomalainen, johtava alitustöiden asiantuntija. Kattava tarjontamme sekä ammattitaitoinen työvoimamme mahdollistavat kustannustehokkaiden työsuoritusten tarjoamisen sekä Suomessa ja ulkomailla.

Toiminnan kasvaessa etsimme asiakasyritykselle.

RASKAANKALUSTON KORJAAMON TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviin kuuluvat korjaamotoiminnan työnjohtaminen yrityksen varikolla, jossa huolletaan yrityksen kalustoa.  Yrityksen käytössä on mm. kuorma-autoja, perävaunuja ja porauskalustoa. Tehtävä edellyttää kokemusta työnjohdosta ja raskaankaluston huolto- ja korjaustoiminnasta.  Lisäksi tehtävässä tarvitaan kykyä soveltaa teknistä tietoa ja ongelmanratkaisukykyä sekä taloudellista ajattelua. Eduksi katsomme kokemuksen kone- ja laitesuunnittelusta ja siihen liittyvistä ohjelmista sekä hydrauliikan ja sähköpuolen osaamisesta.

RASKAANKALUSTON ASENTAJAA

Tehtäviin kuuluvat yrityksen käytössä olevien kuorma-autojen, perävaunujen ja porauskaluston huollot ja korjaukset. Työ edellyttää monipuolista kokemusta ja osaamista raskaankaluston asentajan työstä. Eduksi katsomme kokemuksen hydrauliikan, mekaniikan ja sähkön osalta.

Molemmat tehtävät edellyttävät organisointikykyä, tuloksellista ajattelutapaa, huolellisuutta sekä jämäkkää ja itsenäistä otetta kaikkiin työtehtäviin

Tehtäviin valittaville tarjoamme haasteellisen tehtävän, kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa ja laajentaa osaamista.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemus kannattaa tehdä jo tänään, mutta viimeistään 5.7.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä:

RASKAANKALUSTON KORJAAMON TYÖNJOHTAJA

RASKAANKALUSTON ASENTAJA

Lisätietoja tehtävästä antaa Econia Oy Pasi Välimaa puh. 044 9899 781 tai pasi.valimaa(a)econia.com

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille.