Tutustu HR-asiantuntijoihimme

Uudessa videosarjassamme esittelemme vankan kokemuksen omaavat HR-asiantuntijamme.
Econian HR-palvelut tarjoaa avoimia työpaikkoja työnhakijoille ja rekrytointiapua yrityksille monenlaisiin tarpeisiin. Econia toimii 13 paikkakunnalla Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Olemme osa Administer-konsernia.

Janne Vainikkala

Myyntijohtaja

Antti Keskitalo

Myyntipäällikkö

Jaakko Niinisalo

Myyntihallintojohtaja

Hanna Koskela

HR-assistentti

Jenni Ranta

HR-asiantuntija

Etsitkö töitä?

Etsitpä sitten vakituista työpaikkaa, osa-aikatyötä, kesätyötä, viikonlopputyötä, kausityötä tai vain lisäansioita, me haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan.

Etsitkö töitä?

Etsitpä sitten vakituista työpaikkaa, osa-aikatyötä, kesätyötä, viikonlopputyötä, kausityötä tai vain lisäansioita, me haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan.

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Jos avoimista työpaikoista ei tällä kertaa löytynyt sinulle sopivaa työpaikkaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Käsittelemme avoimet hakemukset luottamuksella ja otamme sinuun yhteyttä sopivien työmahdollisuuksien ilmaantuessa.

Haku päättyy 
Jatkuva haku
Hae paikkaa

Kanalatyöntekijä
Sastamala
31.03.2024

Haemme kanalatyöntekijää vanhempainvapaan ajaksi. Työ sisältää broilerikanalan työt, tilojen siisteydestä huolehtimista, sekä muita maatilan töitä. Työntekijältä odotetaan hyvästä työhygieniasta huolehtimista, tarkuutta ja halua oppia. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus koneiden käytöstä, esim. traktori tai kurottaja sekä kokemus työstä eläinten kanssa. Kanojen hyvinvoinnin seuraaminen kuuluu olennaisena osana työhön.

Käsittelemme hakemuksia koko ajan, joten kannattaa tehdä hakemus heti tänään.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Vainikkala janne.vainikkala@econia.com

 

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Haku päättyy 
31.03.2024
Hae paikkaa

Tuulivoimateknikkoja
Vaasa, Kalajoki, Oulu
10.03.2024

Etsimme tuulivoimateknikkoja asiakkaamme kasvavaan tiimiin. Heidän tavoitteenaan on edistää uusiutuvaa energiaa ja vaikuttaa positiivisesti ympäristöömme. Etsimme omistautuneita ammattilaisia tai sellaisiksi haluavia, jotka haluavat olla mukana tulevaisuuden energiaratkaisujen kehittämisessä. Voit siis olla myös alalle haluava teknisen taustan omaava henkilö, joka on innokas työskentelemään tuulivoimateknikkona.

Pääset työskentelemään tuuliturbiinien asennuksen, huollon, ylläpidon ja korjauksien parissa. Työ on haastavaa ja palkitsevaa samanaikaisesti. Työ tarjoaa mahdollisuuden kehittää taitojasi uusien teknologioiden parissa. Pääset työskentelemään ympäristön ja turvallisuuden huomioon ottaen. Voit olla ylpeä siitä, että työsi edistää puhtaampaa tulevaisuutta.

Tehtävä edellyttää:
- Koulutuksen ja/tai kokemuksen tekniseltä alalta (esim. sähkö-, mekaniikka- tai automaatiotekniikka)
- Kykyä työskennellä korkeissa paikoissa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa sekä hyvää fyysistä kuntoa
- Hyviä ongelmanratkaisu- ja viestintätaitoja sekä tiimityöskentelytaitoa
- Ahkeraa työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
- Tulet toimeen englannin kielellä

Eduksi katsotaan:
- GWO-koulutukset (Korkealla työskentely ja Edistynyt pelastuskoulutus, Ensiapu, Tulipaloihin varautuminen, Taakan käsittely)
- Kokemus Nordex Delta 4K -turbiineista ja erityisesti ensihuollosta (tyyppi1)
- Turkin kielen taito

Työ tarjoaa mahdollisuuden osallistua eri projektien eri vaiheisiin ja vaikuttaa työskentelytapoihisi. Asiakkaamme tarjoaa ystävällisen ja ammattitaitoisen tiimin tuen sekä tarvittavaa opastusta ja koulutusta.

Jos olet valmis haastamaan itsesi ja olemaan osa tiimiä, joka toimii ympäristömme hyväksi niin lähetä hakemuksesi ja CV:si saman tien. Asiakkaamme on kiinnostunut suorittamaan haastatteluita Vaasassa jo 11.3 – 13.3 välisenä aikana ja tekemään päätökset nopealla aikataululla.

Hae osoitteessa: http://econia.likeit.fi/advert/1887848

Lisätietoja viikolla 10 Jukka Rajalin puh. 044 976 7781 tai jukka.rajalin@econia.com

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Econia on osa Administer-konsernia.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

We are looking for wind power technicians to join our client's growing team. Their goal is to promote renewable energy and have a positive impact on our environment. We are looking for dedicated professionals or those who want to become such, who want to be involved in the development of future energy solutions. So you can also be a person with a technical background who wants to work in the field and who is eager to work as a wind power technician.

You get to work on the installation, maintenance and repairs of wind turbines. The work is challenging and rewarding at the same time. The job offers the opportunity to develop your skills with new technologies. You get to work with the environment and safety in mind. You can be proud that your work contributes to a cleaner future.

The task requires:

- Education and/or experience in a technical field (e.g. electrical, mechanical or automation technology)

- Ability to work at high altitudes and in variable weather conditions, as well as good physical condition

- Good problem-solving and communication skills and teamwork skills

- Hard-working attitude and ability to work independently and make decisions

We consider it an advantage:

- GWO trainings (Working at height and Advanced rescue training, First aid, Preparing for fires, Handling loads)

- Experience with Nordex Delta 4K turbines and especially with first maintenance (type 1)

- Turkish language skills

The job offers the opportunity to participate in different phases of different projects and influence your working methods. Our client offers the support of a friendly and professional team as well as the necessary guidance and training.

If you are ready to challenge yourself and be part of a team that works for the good of our environment, send your application and CV right away. Our client is interested in conducting interviews in Vaasa already between March 11 and March 13 and making decisions on a fast schedule.

Apply at: http://econia.likeit.fi/advert/1887848

For more information in week 10, Jukka Rajalin tel. 044 976 7781 or jukka.rajalin@econia.com

Haku päättyy 
10.03.2024
Hae paikkaa

Muovituotevalmistaja / Muovimekaanikko
Pori
21.03.2024

Etsimme Porissa sijaitsevalle muovialan asiakkaallemme osaavaa teknisten ruiskuvaluosien valmistajaa.
Työpaikkanasi toimisi pitkäikäinen Porilainen muovi- ja metallialan perheyritys jossa arvostetaan asiakaslähtöistä toimintatapaa.


Edellytämme:
Vähintään muutaman vuoden kokemusta muovialalta tai vastaavasta työstä
Suomen kielen taitoa
Muotinvaihtotaitoa
Oma-aloitteista, tarkkaa ja aktiivista otetta työhön

Plussaksi katsotaan:
Työturvallisuuskortti
Muoviteknikon koulutus
Muu vastaava koulutus

Vastaavasti tarjoamme:
Pitkäaikaisen työsuhteen asiakkaallamme ja mahdollisuuden työllistymiseen suoraan asiakkaan omille kirjoille
Monipuolisia työtehtäviä
Kaksivuorotyötä

Laitathan hakemusta palkkatoiveineen heti tulemaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Lisätietoja voi kysellä: Jaakko Niinisalo, 041 3178183, jaakko.niinisalo@econia.com

Econia on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia. 

Haku päättyy 
21.03.2024
Hae paikkaa

Kokenut LVI- asentaja
Rauma
10.03.2024

Etsimme asiakasyrityksillemme kokeneita rakennusalan putkiasentajia Rauman seudulle pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Mikäli omaat jo aikaisempaa kattavaa kokemusta uudisrakentamisen ja saneerauskohteiden putkitöistä, jätä hakemus! Haastattelemme hakijoita jo haun ollessa käynnissä ja teemme valinnan sopivan hakijan osuessa kohdalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Econia Oy Linda Rusava puh. 044 7002077 tai linda.rusava@econia.com.

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer- konsernia.

Haku päättyy 
10.03.2024
Hae paikkaa

Kaivinkoneenkuljettaja
Pirkanmaa, Lempäälä, Nokia, Tampere
10.03.2024

Etsimme asiakkaallemme kokenutta kaivinkoneenkuljettajaa Tampereelle ja lähiseuduille. Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta talon pohjatöiden tekemisestä. Hakijalta edellytetään myös suomen kielen osaamista sekä B-ajokorttia, myös työturva- tieturva ja hätäensiapukortti olisi hyvä löytyä jo etukäteen.

Lisätietoja antaa Linda Rusava, 044 700 2077, linda.rusava@econia.com

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Haku päättyy 
10.03.2024
Hae paikkaa

Metallityöntekijä, päivä- ja iltavuoro
Rauma
03.03.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää Rauman seudulle.

Työtehtävät pitävät sisällään plasma-, poltto- ja laserkoneiden käyttöä. Odotamme työntekijältä koulutusta tai kokemusta näiden koneiden hoitamisesta, sekä oma-aloitteista työskentelytaitoa. Työ tehdään kahdessa vuorossa; päivä- ja iltavuorossa vuoroviikoin. Työ tapahtuu tiimissä, joten tehtävässä edellytetään kykyä työskennellä yhteistyössä sujuvasti. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa tehdä hakemus jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Econia Oy Linda Rusava puh. 044 7002077 tai linda.rusava@econia.com.

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer- konsernia.

Haku päättyy 
03.03.2024
Hae paikkaa

Metallityöntekijä, yövuoro
Rauma
03.03.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää Rauman seudulle.

Työtehtävät pitävät sisällään plasma-, poltto- ja laserkoneiden käyttöä. Odotamme työntekijältä koulutusta tai kokemusta näiden koneiden hoitamisesta, sekä oma-aloitteista työskentelytaitoa. Työ tehdään yövuorossa työparin kanssa, joten tehtävässä edellytetään kykyä työskennellä yhteistyössä sujuvasti. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa tehdä hakemus jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Econia Oy Linda Rusava puh. 044 7002077 tai linda.rusava@econia.com.

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer- konsernia.

Haku päättyy 
03.03.2024
Hae paikkaa

Tuotantotyöntekijä, puuala
Parkano
03.03.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Parkanon seudulle.

Työtehtävät pitävät sisällään puutuotealan kokoonpano-, vaihe-, ja linjatyötä. Työ edellyttää trukinajotaitoa, loogista hahmotuskykyä, hyvää fyysistä kuntoa sekä ennen kaikkea reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Tehtävät eivät edellytä aikaisempaa kokemusta alalta, mutta eduksi katsomme aiemman työkokemuksen kokoonpano-, asennus- tai tuotantotyöstä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä eli käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa tehdä hakemus heti tänään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Econia Oy Linda Rusava puh. 044 7002077 tai linda.rusava@econia.com.

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer- konsernia.

Haku päättyy 
03.03.2024
Hae paikkaa

Prosessi-insinööri
31.03.2024

Neorem Magnets Oy Valmistaa ja myy korkealaatuisia kestomagneetteja sähkökoneteollisuuden teknisiin ratkaisuihin. NdFeB-magneetteja käytetään muun muassa teollisuudessa, tuotantolinjoilla, sähkömoottoreissa sekä uusiutuvan energian ratkaisuissa. Neorem Magnets Oy työllistää Ulvilassa 55 henkilöä ja on osa saksalaista VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG:ta, joka työllistää noin 4300 henkilöä yli 40 maassa.

Käy katsomassa esittelyvideo osoitteessa www.neorem.fi

Etsimme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme PROSESSI-INSINÖÖRIÄ. Hakemallamme henkilöllä on soveltuva yliopistotasoinen metallurgian, materiaalitekniikan tai vastaava teoriaosaaminen. Emme hae valmista ammattilaista, vaan innokasta ja motivoitunutta tulevaa osaajaa. Meillä voit tehdä työuraa pulverimetallurgisen prosessin asiantuntijana tai oppia asiantuntijaksi. Voit olla vastavalmistunut, valmistuva tai kokeneempi tekijä.

Tarjoamme vakituisen työn sekä mahdollisuuden työskennellä tekniikan eturintamalla kansainvälisessä isossa organisaatiossa, mutta samalla kertaa myös pienehkön työpaikan perhemäisen työympäristön kilpailukykyisine etuineen.

Rekrytoinnista vastaa Econia Oy.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten kannattaa olla nopea!

Lisätietoja tehtävästä antaa Econia Oy Ulla Kallioniemi puh. 044-2310858 tai ulla.kallioniemi@econia.com.

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

 

Haku päättyy 
31.03.2024
Hae paikkaa

Kesätyöntekijöitä tuotantotöihin
Rauma
07.04.2024

Haemme asiakkaallemme kesätyöntekijöitä TUOTANTOTÖIHIN Raumalle.

Työ on kevyttä tuotantotyötä, jossa sorminäppäryys on voimaa tärkeämpää. 

Toivomme hakijalta:

- Täysi-ikäisyyttä
- Huolellista ja ripeää työotetta
- Valmiutta 2-vuorotyöhön
- Hyvää asennetta työntekoon

Et tarvitse aiempaa työkokemusta tuotantotyöstä, sillä työhön perehdytetään hyvin.
Työtä on tarjolla 40h/vko. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Laita hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Aku Viljanen 044 700 2078, aku.viljanen@econia.com

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Haku päättyy 
07.04.2024
Hae paikkaa

Tuotantotyöntekijä, kesätyö
Rauma
07.04.2024

Haemme asiakkaallemme kesätyöntekijöitä TUOTANTOTÖIHIN Raumalle.

Toivomme hakijalta:

- Täysi-ikäisyyttä
- Valmiutta fyysiseen työhön
- Huolellista ja ripeää työotetta
- Valmiutta 2-vuorotyöhön
- Hyvää asennetta työntekoon

Et tarvitse aiempaa työkokemusta tuotantotyöstä, sillä työhön perehdytetään hyvin. 
Työtä on tarjolla 40h/vko. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Laita hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja:
Aku Viljanen, 044 700 2078, aku.viljanen@econia.com

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Haku päättyy 
07.04.2024
Hae paikkaa

Tulityövartija
Lahti
19.05.2024

Tule tulityövartijaksi!

 

Etsimme tulityövartijoita asiakasyrityksellemme Lahteen. Tulityövartijana osallistut tehtaan paloturvallisuuden järjestämiseen ja ylläpitämiseen.

Työ sopii sukupuoleen tai aikaisempaan työkokemukseen katsomatta. Tärkeintä on, että omaat tarkan ja vastuullisen työotteen. Työ sisältää paljon liikkumista. Työhön perehdytetään kattavasti.

Töitä on tarjolla toukokuusta kesäkuuhun sekä keikkaluonteisesti ennen ja jälkeen. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

 

Edellytämme sinulta

- Vähintään 18 vuoden ikää

- Tulityökorttia

- Työturvallisuuskorttia

 

Tarjoamme sinulle

- Huolellisen perehdytyksen työtehtäviin

- Tehtävän edellyttämät työvaatteet ja varusteet

- Kilpailukykyisen palkan

 

Jos sinulta löytyy taskustasi C/CE/C1 -kortti tai sinulla on osaamista laite-/ sähköasennuksista, niin kerrothan siitä hakemuksessasi! Voimme tarjota extrahommia tulityövartioinnin lisäksi.

 

Käsittelemme hakemuksia koko ajan, joten kannattaa tehdä hakemus heti tänään.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Aku Viljanen, aku.viljanen@econia.com, +358 44 700 2078

 

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Haku päättyy 
19.05.2024
Hae paikkaa

Tulityövartija
Tampere
19.05.2024

Tule tulityövartijaksi!

 

Etsimme tulityövartijoita asiakasyrityksellemme Tampereelle. Tulityövartijana osallistut tehtaan paloturvallisuuden järjestämiseen ja ylläpitämiseen.

Työ sopii sukupuoleen tai aikaisempaan työkokemukseen katsomatta. Tärkeintä on, että omaat tarkan ja vastuullisen työotteen. Työ sisältää paljon liikkumista. Työhön perehdytetään kattavasti.

Töitä on tarjolla toukokuusta kesäkuuhun sekä keikkaluonteisesti ennen ja jälkeen. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta

- Vähintään 18 vuoden ikää

- Tulityökorttia

- Työturvallisuuskorttia

 

Tarjoamme sinulle

- Huolellisen perehdytyksen työtehtäviin

- Tehtävän edellyttämät työvaatteet ja varusteet

- Kilpailukykyisen palkan

 

Jos sinulta löytyy taskustasi C/CE/C1 -kortti tai sinulla on osaamista laite-/ sähköasennuksista, niin kerrothan siitä hakemuksessasi! Voimme tarjota extrahommia tulityövartioinnin lisäksi.

 

Käsittelemme hakemuksia koko ajan, joten kannattaa tehdä hakemus heti tänään.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Aku Viljanen, aku.viljanen@econia.com, +358 44 700 2078

 

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Haku päättyy 
19.05.2024
Hae paikkaa

Tulityövartija
Harjavalta
19.05.2024

Tule tulityövartijaksi!

 

Etsimme tulityövartijoita asiakasyrityksellemme Harjavaltaan. Tulityövartijana osallistut tehtaan paloturvallisuuden järjestämiseen ja ylläpitämiseen.

Työ sopii sukupuoleen tai aikaisempaan työkokemukseen katsomatta. Tärkeintä on, että omaat tarkan ja vastuullisen työotteen. Työ sisältää paljon liikkumista. Työhön perehdytetään kattavasti.

Töitä tarjolla maaliskuusta kesäkuuhun, mahdollisuus jatkaa myös pidempään.

 

Edellytämme sinulta

- Vähintään 18 vuoden ikää

- Tulityökorttia

- Työturvallisuuskorttia

 

Tarjoamme sinulle

- Huolellisen perehdytyksen työtehtäviin

- Tehtävän edellyttämät työvaatteet ja varusteet

- Kilpailukykyisen palkan

 

Jos sinulta löytyy taskustasi C/CE/C1 -kortti tai sinulla on osaamista laite-/ sähköasennuksista, niin kerrothan siitä hakemuksessasi! Voimme tarjota extrahommia tulityövartioinnin lisäksi.

 

Käsittelemme hakemuksia koko ajan, joten kannattaa tehdä hakemus heti tänään.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Aku Viljanen, aku.viljanen@econia.com, +358 44 700 2078

 

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Haku päättyy 
19.05.2024
Hae paikkaa

Kokkeja Porin alueelle
Pori
17.03.2024

Etsimme kokkeja Porin alueen kahviloihin ja ravintoloihin. 

Töitä on tarjolla niin à la carten kuin lounaslinjastonkin parissa. Töitä on tarjolla niin kokopäivätyönä pidempiaikaista työtä etsiville kuin kesätöiden ja osa-aikatöiden hakijoillekin. 

Etsimämme henkilöt on palveluhenkisiä sosiaalisia ja luotettettavia. Olet reipas, itseohjautuva ja aikaansaava. Sinulla on paineensietokykyä, eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Työ on välillä erittäin hektistä. Olet hyvä tyyppi, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Useimmissa tapauksissa työ on vuorotyötä. 

Valintoja tehdään heti, kun sopivia henkilöitä löytyy, joten kannattaa tehdä hakemus heti tänään.

Lisätietoja tehtävistä antaa Econia Oy Ulla Kallioniemi puh. 044-231 0858 tai ulla.kallioniemi@econia.com.

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Haku päättyy 
17.03.2024
Hae paikkaa

Kahvila- ja ravintolatyöntekijöitä Porin alueelle
Pori
17.03.2024

Etsimme työntekijöitä Porin alueen kahviloihin ja ravintoloihin. 

Toivomme, että hakijoilla on jonkun verran kokemusta ravintolatyöskentelystä. Töitä on tarjolla niin pidempiaikaista työtä etsiville kuin kesätöiden ja osa-aikatöiden hakijoillekin. 

Etsimämme henkilöt on palveluhenkisiä sosiaalisia ja luotettettavia. Olet reipas, itseohjautuva ja aikaansaava. Sinulla on paineensietokykyä, eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Olet hyvä tyyppi, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Useimmissa tapauksissa työ on vuorotyötä. 

Valintoja tehdään heti, kun sopivia henkilöitä löytyy, joten kannattaa tehdä hakemus heti tänään.

Lisätietoja tehtävistä antaa Econia Oy Ulla Kallioniemi puh. 044-231 0858 tai ulla.kallioniemi@econia.com.

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Haku päättyy 
17.03.2024
Hae paikkaa

Avoin kesätyöhakemus Raumalle
Rauma
31.05.2024

Kesä 2024 häämöttää!

Etsimme kesätyöntekijöitä Rauman seudulle erilaisiin työtehtäviin.
Meidän kauttamme on mahdollisuus työllistyä monelle eri alalle. Tarjolla on monia mielenkiintoisia työtehtäviä.


Toivomme kesätyöntekijältä:
- ahkeruutta
- oma-aloitteellisuutta
- halua oppia uutta


Kerro hakemuksessasi millaisia työtehtäviä etsit ja milloin olisit valmis aloittamaan. Liitä hakemukseen CV:si, äläkä pelkää tuoda persoonaasi esille!


Lisätietoja antaa:
Aku Viljanen
aku.viljanen@econia.com

Econia on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia. 

Haku päättyy 
31.05.2024
Hae paikkaa

Avoin kesätyöhakemus Porin alueelle
Pori
31.05.2024

Kesä 2024 häämöttää!

Etsimme kesätyöntekijöitä Porin seudulle erilaisiin työtehtäviin.
Meidän kauttamme on mahdollisuus työllistyä monelle eri alalle. Tarjolla on monia mielenkiintoisia työtehtäviä.


Toivomme kesätyöntekijältä:
- ahkeruutta
- oma-aloitteellisuutta
- halua oppia uutta


Kerro hakemuksessasi millaisia työtehtäviä etsit ja milloin olisit valmis aloittamaan. Liitä hakemukseen CV:si, äläkä pelkää tuoda persoonaasi esille!


Lisätietoja antaa:
Hanna Koskela
hanna.koskela@econia.com

Econia on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia. 

Haku päättyy 
31.05.2024
Hae paikkaa

Kasvihuonetyöntekijä/Greenhouse worker
Honkajoki
31.05.2024

Etsimme asiakkaallemme Honkajoelle puutarhatyöntekijöitä kesäksi 2024.
Työt voivat alkaa tarpeen mukaan jo aikaisemmin keväällä.
Työ käsittää esimerkiksi kasviehuonevihannesten hoito-, istutus-, sadonkorjuu- ja pakkaustöitä.
Koulutusvaatimusta työlle ei ole, tärkeintä on että olet reipas, ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa.
Työaika n. 24-40h/vko.
Kiinnostus alaan sekä suomen tai englannin kielen taito ovat eduksi.
Tarvittaessa autamme majoituksen järjestämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Econia Oy Hanna Koskela puh. 040 5885 204 tai hanna.koskela@econia.com


We are looking for garden workers for our customer in Honkajoki for the summer 2024.
Depending on the site, the work can start already during Spring.
The work includes, for example, work on the care, planting, harvesting and packaking of greenhouse vegetables.
We are looking for workers with good attitude towards working, who are in good physical condition and have a good attention to detail.
Working hours approx 24-40h/week.
Interest in the field and knowledge on Finnish or English are advantages.
If necessary, we can help arrange accommodation.

For more information, please contact Econia Ltd Hanna Koskela 040 5885 204 or hanna.koskela@econia.com

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisia teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Haku päättyy 
31.05.2024
Hae paikkaa

Avoimet työpaikat: