Autamme asiakkaitamme menestymään, kasvamaan

Pidämme asiakkaistamme hyvää huolta. Tavoitteenamme on kestävä ja läheinen yhteistyösuhde. Haluamme tarjota vaihtoehtoja ja löytää keinoja liiketoimintanne parantamiseksi.

Yli 1000 asiakasta kansainvälisistä konserneista toiminimiin

Asiakkainamme on osakeyhtiöitä, kansainvälisiä yrityksiä ja konserneja, yksityisiä elinkeinonharjoittajia, henkilöyhtiöitä, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä ja säätiöitä. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä ja palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti.

Meille on kertynyt vahvaa toimialaosaamista monelta alalta. Meidät tunnetaan esimerkiksi rakennusalan taloushallinnon erityisosaajana. Olemme panostaneet yksityisen sosiaalialan yritysten taloushallintoon sekä kehittäneet palveluitamme pitkäjänteisesti kuntasektorin tarpeita vastaaviksi. Eurooppalaisten yritysten taloushallinnon hoitaminen Suomessa on yksi erikoistumisalueistamme.

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin!

 

Finland Kurita Sweden AB

Ilkka Herrala, Sales Representative

Ilkka Herrala halusi työskennellä Kurita Swedenin palveluksessa. Suomessa suora palkkaaminen ruotsalaisen organisaation palvelukseen ei tule kysymykseen. Econian kautta se oli mahdollista. Econia hoitaa Ilkan omien tuntikirjausten mukaisen palkanmaksun ja lomarahat, matkalaskut kulukorvauksineen, työterveyshuollon, liikuntaedut ja ylipäätään kaikki työnantajan velvoitteet.

Kyröntarhat Oy

Kaja Juurak, Pakkaamopäällikkö

Kyröntarhat Oy:n pakkaamopäällikkö Kaja Juurak ja kasvihuonetyöntekijä Olha Polishchuk kertovat millaista on yhteistyömme ja millaista on työskennellä Econiassa. 

 

 

Oy Boda Farm Ab

Krister Sundqvist, pehtoori

Boda Farmin näyttävät omenapuuviljelmät sijaitsevat kauniissa Paraisten saaristossa. Katso mitä tilan pehtoori Krister Sundqvist kertoo yhteistyöstämme ja millaisissa asioissa olemme pystyneet tarjoamaan apua ja tukea tilan kausiluonteiselle toiminnalle.

Rauman Hovi

Lue lisää  →

3P Logistiikka Group

Lue lisää  →

Porin Terästyö

Lue lisää  →

Autohuolto Tero Pirkkanen Oy

Lue lisää  →