Porin Terästyö Oy

Kuka?

Porin Terästyö Oy palvelee laadukasta ja monipuolista metallin alihankintaa tarvitsevia asiakkaita. Yritys kilpailee metallialan alihankintamarkkinoilla työn laadulla ja toimitusvarmuudella.

Mitä?

Käytössä Econian henkilöstövuokrauksen ja taloushallinnon palvelut.

Miksi?

Yritys haki laatua ja toimintavarmuutta vuokratyövoiman käyttöön. Tyytyväisyys Econian palveluihin sai yhteistyön laajentumaan myös taloushallintopalveluihin.

Hyviä työntekijöitä joustavasti henkilöstövuokrauksella

Porin Terästyön ja Econian yhteistyö käynnistyi keväällä 2012, kun yritys etsi ratkaisua henkilöstövuokrauksen haasteisiin. Hyviä tekijöitä oli hankalaa löytää vapailta markkinoilta, eivätkä silloiset yhteistyökumppanit riittäneet täyttämään työvoimatarpeita. Yhteistyö tuntui heti niin toimivalta, että sitä laajennettiin myös taloushallinnon palveluihin.

Asiakkaat-Porin-Terastyo-Econia

Sopivat työntekijät kiven alla

"Econia tietää, mitä tarvitsemme ja hoitaa hommansa hyvin. Meillä on ollut Econian kautta mm. levyseppähitsaajia, koneistajia ja sahaajia. Osa on ollut pidemmän aikaa ja osa lyhyemmissä työsuhteissa. Econia on pystynyt tarjoamaan meille tekijöitä, jotka ovat osoittautuneet todella hyviksi. Tyytyväisyys yhteistyöhön vain paranee koko ajan," Porin Terästyön tuotantopäällikkö Mika Fagerlund sanoo.

"Alan yleisenä haasteena on, ettei sopivia tekijöitä ole helppo löytää. Lisäksi esimerkiksi muutenkin kiireisenä kesäsesonkina tarvitaan vuokratyövoimaa paikkaamaan oman väen lomia."

"Econialla on ollut hyviä ässiä hihassa tekijöiden suhteen, ja he ovat osanneet etsiä sopivia henkilöitä sellaisista paikoista, joista me emme itse osaisi. Hinnoittelu on kilpailukykyinen ja toimintamalli hyvä. Apua löytyy aina soiton päästä ja Econialla ollaan aktiivisia meille päin. Minulle on tärkeää, että toisessa päässä on henkilö, jonka kanssa on helppo neuvotella.", Fagerlund linjaa.
asentaja-1

Taloushallinto räätälöidysti

Econian palvelualttius vakuutti siinä määrin, että Porin Terästyö päätyi vaihtamaan myös tilitoimistoa viime keväänä.

"­Econian talousasiantuntija käy meillä paikan päällä laskemassa palkat ja tekemässä lopullisen kirjanpidon. Meillä on käytössä omat ohjelmat ja teemme kirjanpitoa myös itse. On kuitenkin kätevää, että käytössämme on luotettava asiantuntija, jolta voimme kysyä neuvoja mihin tahansa taloushallintoon liittyvässä asiassa. Voimme luottaa siihen, että taloushallinto on hoidettu oikein." yrityksen toimitusjohtaja Urpo Fagerlund sanoo.

"Tietysti muutoksissa pyritään aina parempaan, se meilläkin oli tavoitteena, kun otimme uuden kumppanin. Econialla on kattavat palvelut, kovaa ammattiosaamista ja erinomainen palvelualtiius, ne auttavat Econiaa varmasti myös muiden asiakkaiden kanssa." Mika Fagerlund päättää.

Haluatko lukea lisää asiakastarinoitamme?

Tutustu asiakastarinoihimme.