Kansainvälisten yritysten partneri, edustaja Suomessa

Toimimme kansainvälisten yritysten taloushallinto- ja HR-kumppanina sekä paikallisena edustajana Suomessa.

Olemme kokenut kansainvälisten palveluiden asiantuntija ja kumppani

Tunnemme sekä ulkomaisten yritysten tarpeet että Suomen lain mukaiset lupakäytännöt ja velvoitteet. Yli 15 vuoden kokemuksella osaamme auttaa kansainvälisiä yrityksiä liiketoiminnan eri osa-alueilla, olipa kyse talous- tai palkkahallinnosta, ammattitaitoisesta työvoimasta tai tarve toimia paikallisena edustajana Suomessa. Olemme auttaaneet yli 500 asiakastamme menestymään paremmin. 

Olemme laadunvalvonnan ja riskienhallinnan ammattilainen, joka panostaa ennaltaehkäisevään toimintaan. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä.

Palvelukielemme on englanti ja lisäksi puhumme saksaa, ruotsia ja venäjää.

 

Set up -palvelut kansainvälisille yrityksille toimintojen aloittamiseen

Autamme sekä isoja kansainvälisiä yrityksiä että pieniä aloittelevia yrityksiä menestymään Suomen markkinoilla. Set up -palvelut ovat kansainvälisille yrityksille toimintojen aloittamisessa tai niiden kasvattamisessa Suomessa.

Yritystoiminnan aloittaminen alkaa yrityksen rekisteröimisellä. Me hoidamme yritysten rekisteröinnit osakeyhtiöstä toiminimeen. Suomen lain mukaan rekisteröintiä vaaditaan lyhyissäkin projekteissa. Tilaajavastuulaki määrittää, mitä rekisteröintejä ja asiakirjoja yritys tarvitsee toiminnassaan. Hoidamme yrityksesi puolesta verosopimukset ja selvitämme työntekijöidesi verotukseen liittyvät asiat. Varmistamme, että yrityksesi toiminta on vakaalla pohjalla Suomessa.

Lue lisää →

SetUpPalvelut
 

Paikallinen talous- ja palkkahallinnon kumppani kansainvälisille yrityksille

Olemme lukuisten eurooppalaisten yritysten taloushallinnon kumppani Suomessa.  Tunnemme kansainvälisen kirjanpidon, IFRS-standardit ja meillä on kokemusta erilaisista kirjanpito-ohjelmista. Hoidamme viranomaisvelvoitteet vero- ja työsuojeluhallintoon sekä palkkahallinnon että kirjanpidon osalta.

Lue lisää →

female-hands-typing-keyboard-netbook-close-up-view-business-concept
 

PEO-palveluilla joustavuutta kasvuun ja työvoiman palkkaukseen 

PEO eli Professional Employer Organization on toimintamalli, jossa työnantajavastuu on jaettu yrityksen ja meidän välillä. PEO-malli on yrityksille joustava ja helppo tapa palkata työntekijöitä riippumatta siitä, missä päin maailmaa yrityksesi sijaitsee. Globaaleille markkinoille kasvaminen helpottuu, kun yrityksesi ei tarvitse huolehtia paikallisen yksikön perustamiseen liittyvistä oikeudellisista ja taloudellisista vastuista kyseisessä maassa. Me hoidamme tämän puolen. 

Lue lisää →

Ulkoistuksella-toimintavarmuutta

Tutustu palveluihimme kansainvälisille yrityksille

Econia fav-icon

Henkilöstövuokraus- ja HR-kumppani ulkomaisille yrityksille

Ulkomainen yritys voi ulkoistaa Econialle kaikki henkilökunnan rekrytointiin ja palkkaamiseen liittyvät huolet. 

Lue lisää  →

Econia

Taloushallintopalvelut ulkomaisille yrityksille

Olemme lukuisten eurooppalaisten yritysten taloushallinnon kumppani Suomessa. Hoidamme viranomaisvelvoitteet vero- ja työsuojeluhallintoon sekä palkkahallinnon että kirjanpidon osalta. 

Lue lisää  →

Econia

Paikallisen edustajan palvelut

Toimimme kansainvälisten yritysten virallisena, paikallisena edustajana Suomen vero- ja työsuojeluhallintoon päin. Tunnemme Suomen viranomaishallinnon ja kansainväliset raportointikäytännöt. 

Lue lisää  →

Econia

Tilaajavastuu- ja lupatoimistopalvelut

Tunnemme syvällisesti Suomen lupakäytännöt ja tilaajavastuulain velvoitteet sekä suurien kansainvälisten hankkeiden haasteet. Tarjoamme työmaiden tilaajavastuu- ja lupatoimistopalvelut tarpeisiinne räätälöityinä.

Lue lisää  →

Econia

Harmaan talouden torjunta

Econian harmaata taloutta ehkäisevä proaktiivinen toimintamalli perustuu laaja-alaiseen asiantuntemukseemme ja erinomaisiin sidosryhmäsuhteisiimme, ja se on rakentunut käytännön työssä 15 vuoden aikana.

Lue lisää  →

Econia

Vastuullisuuspalvelut

Suurten kansainvälisten hankkeiden myötä Econia on kasvanut arvostetuksi asiantuntijataloksi, joka tarjoaa vastuullisuuspalvelut niin työmaille kuin niiden alihankintaverkostoon.

Lue lisää  →

Econian kautta töihin kansainväliseen organisaatioon

Ilkka Herrala halusi työskennellä Kurita Swedenin palveluksessa. Suomessa suora palkkaaminen ruotsalaisen organisaation palvelukseen ei tullut kysymykseen. Econian kautta se oli mahdollista. Econia hoitaa Ilkaa omien tuntikirjausten mukaisen palkanmaksun ja lomarahat, matkalaskut kulukorvauksineen, työterveyshuollon, liikuntaedut ja ylipäätään kaikki työnantajan velvoitteet.

Katso muut menestystarinat →

 

 

Econia_Symbol

Kun tarvitset kumppania kansainvälistymisessä,

ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Mikko Hirvilammi

Financial and Advisory Services Manager