Henkilöstöpalvelut yrityksille

Asiakkaitamme yhdistää tarve saada työt tehtyä

Meitä yhdistää tarve saada työt tehtyä ­– olipa kyse alkutuotannon tiloista, suurista energiayhtiöistä tai korkean profiilin asiantuntijoista. Meidän tehtävänä on löytää yrityksellesi oikeat osaajat – olipa kyse sitten yhdestä keikasta tai pitkäaikaisesta työsuhteesta tositarkoituksella. Laaja kontaktiverkostomme ja ammattimainen suorahaku takaavat oikean osaajan löytämisen myös niillä aloilla, joilla sopivia ehdokkaita on vähän tai avointa työpaikkaa ei haluta laittaa julkiseen hakuun.

Olemme Henkilöstöala ry:n HELA:n jäsen, EURES-kumppani ja Luotettava Kumppani -partneri. 

 

Jutellaanko lisää?

Palvelumme yrityksille

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on nopea ja joustava tapa löytää osaavia ja motivoituneista työntekijöitä juuri silloin kun sinulla on tarve – lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Olemme erikoistuneet alkutuotannon, elintarvikealan, siivouksen ja energiateollisuuden  henkilöstövuokraukseen.

Lue lisää →

workers-with-helmets-in-constuction-site

Rekrytointi 

Hoidamme koko rekrytoinnin julkisesta hausta suorarekrytointiin ja haastatteluista osaamiskartoituksiin avaimet käteen -periaatteella. Tunnemme syvällisesti työmarkkinat ja eri toimialojen rekrytointiprosessit. Etsimme yrityksellesi osaajat toimialariippumattomasti.

Lue lisää →

HR-person-smiling-in-a-meeting

Rekrytointi ulkomailta

Autamme yrityksiä löytämään työvoimaa myös ulkomailta. Kotimaisen työvoiman puute voi olla este yrityksesi kasvulle, jolloin tarvitse kokeneen ja vastuullisen rekrytointikumppanin. Olemme EURES-kumppani ja meillä on laajat kansainväliset verkostot.

Lue lisää →

Worker-cutting-bush-with-pruner-outdoors

Oy Boda Farm Ab

 

Oy Boda Farm Ab:n näyttävät omenapuuviljelmät sijaiset Paraisten saaristossa. Econia on auttanut tilan pertoori Krister Sundqvistiä kausityöntekijöiden löytämisessä keväisin ja syksyisin, kun tilalla tarvitaan enemmän työvoimaa. "Aina kun olen soittanut, aina olen saanut apua ", iloitsee Krister. Katso videolta missä muissa asioissa olemme auttaneet Boda Farmia. 

Katso muut menestystarinamme →

 

Miksi valita Econia HR-kumppaniksi? 

  • Meidät tunnetaan vahvasta sitoutumisesta ja nopeasta toiminnasta. 69% vuokratyöntekijöistämme työllistyy viikon sisällä*. 
  • Meillä on tyytyväiset vuokratyöntekijät, heistä 87% suosittelee meitä*.
  • Olemme Luotettava Kumppani -partneri, joka takaa että hoidamme asiat vastuullisesti ja säädösten mukaisesti. 
  • Saat meiltä tukea ja apua auditoinneissa ja niihin liittyvissä kysymyksissä (ajantasaiset raportit ja selvitykset). 
  • Olemme itsenäinen ja ketjuista riippumaton kumppani, joka takaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja ketterän toimintamallin.
  • Saat meiltä - saman katon alta - HR-palveluita tukevia muita palveluja, kuten palkanlaskentaa tai työlainsäädäntöön liittyviä palveluja. 
  • Olemme Henkilöstöala ry:n Helan jäsen ja noudatamme alan hyviä käytäntöjä.
  • Olemme myös EURES-kumppani ja meillä on laajat kansainväliset verkostot. 
  • Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä, mikä takaa henkilöstön ammattimaisen työtavan ja palveluprosessien tehokkuuden.

* Henkilöstöala HELA ry:n vuokratyövoimatutkimus 2024. 

Henkilo-kayttaa-Econian-palveluja
Econia_Symbol

Kun tarvitset kumppania HR-palveluissa,

 jutellaan lisää, laitetaan hihat heilumaan ja löydetään työlle tekijät! 

Jaakko Niinisalo

Myyntihallintojohtaja, Henkilöstövuokraus

Janne Vainikkala

Myyntijohtaja, HR-palvelut