Töitä hakemassa?, tarjoamassa?

Helpotamme yrityksiä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat työntekijät, samalla tarjoten työnhakijoille mahdollisuuden löytää itselleen mieluisa työpaikka.

Uutta työtä etsimässä?

Etsitkö uutta työpaikkaa? Meitä yhdistää tarve saada työt tehtyä – asiakkaamme ympäri Suomea saattavat kaivata juuri sinun osaamistasi. Tutustu avoimiin tehtäviin ja löydä uusi työ.

 

Työnhakijalle

Olitpa sitten etsimässä vakituista työpaikkaa, osa-aikatyötä, kesätyötä, viikonlopputyötä, kausityötä tai haluat ansaita ylimääräistä opiskelun ohessa, autamme sinua löytämään sopivan työn. Tarjoamme mahdollisuuksia urakehitykseen, alan vaihtoon ja lisäansioihin.

Lue lisää →

Tyonhakija
 

Työn tarjoajalle

Econia Henkilöstöpalvelut tarjoaa ratkaisuja yrityksesi henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse ammattitaitoisista vuokratyöntekijöistä tai onnistuneista täsmärekrytoinneista, autamme tasapainottamaan kausivaihteluita ja löytämään oikeat tekijät työhösi – oli sitten kyseessä lyhyt projekti tai pitkäaikainen työsuhde.

Lue lisää →

Econia-insinoori-koneenkayttaja

Henkilöstövuokraus on joustava ja turvallinen valinta 

Henkilöstövuokraus on turvallinen ja vaivaton ratkaisu, kun osaajien tarve on vaihtelevaa, haluat tasapainottaa kausivaihtelua tai tarvitset nopeasti tilapäisen sijaisen. Econia toimii vuokratyöntekijöiden työnantajana huolehtien kaikista työnantajavelvoitteista.

Jos tarvitsemme työntekijöitä, voimme aina soittaa Econialle ja he ovat valmiita auttamaan tavalla tai toisella. Olemme 100% tyytyväisiä yhteistyöhön.

Kaja Juurak
Pakkaamopäällikkö, Kyröntarhat Oy 

Tule menestyksen tekijäksi!

Haemme jatkuvasti erilaisia osaajia omiin taloushallinto-, HR- ja kansainvälisiin tiimeihimme sekä asiakkaillemme ympäri maan. Econia tarjoaa joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia töitä, keikkaluonteisesta vuokratyöstä vakituisiin työsuhteisiin.

Econia_Symbol

Kun tarvitset kumppania HR-palveluissa,

 ota yhteyttä henkilöstöpalvelujemme menestystekijöihin.

Janne Vainikkala

Myyntijohtaja, HR-palvelut

Jaakko Niinisalo

Myyntihallintojohtaja, Henkilöstövuokraus