Ulkomaisen yrityksen talous- ja palkka­hallinnon kumppani

Talous- ja palkkahallinnon palvelut ulkomaiselle yritykselle

Olemme yksi Suomen johtavista ulkomaisten yritysten taloushallintokumppaneista. Yli 15-vuotinen yhteistyö ulkomaisten yritysten kanssa on tuonut meille vankan kokemuksen suurista kansainvälisistä hankkeista, ulkomaisten yritysten raportointikäytännöistä ja tiukoista aikatauluista.

Kansainvälinen kirjanpito ja palkkahallinto

Meillä on laaja osaaminen kansainvälisestä kirjanpidosta, IFRS-standardeista ja erilaisista kirjanpito-ohjelmista. Voimme hoitaa kirjanpidon, raportoinnit, laskutuksen, maksupalvelut, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Tarjoamme myös kattavat palkkahallintopalvelut, jotka sisältävät kaiken tarvittavan palkanlaskennasta henkilökohtaiseen verotukseen. Kansainväliset payroll-yritykset ovat kumppaneitamme ja Econia toimii myös heidän paikallisena palkanlaskijanaan Suomessa. Pyydä tarjous räätälöidyistä taloushallintopalveluistamme ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva ratkaisu. 

Pyydä tarjous →

kirjanpito-ja-palkkahallinto

Ulkoistuksella toimintavarmuutta talouteen

Tarjoamme täysin räätälöidyt palvelut palkanlaskennasta veroilmoituksiin tai koko talous- ja henkilöstöhallinnon ulkoistamiseen. Hoidamme kaikki lakisääteiset velvoitteet, veroilmoitukset, kirjanpidon ja ylläpidämme suhteet viranomaisiin. Konsultoimme kaikissa talouteen, verotukseen ja Suomen lainsäädännön vaatimuksiin liittyvissä asioissa. Palvelukielemme on englanti ja lisäksi puhumme myös ruotsia. Miten voimme auttaa?

Laajat-neuvontapalvelut

Räätälöityjä palvelumalleja

Tarjoamme yksilöllisesti suunnitellut ulkoistamispalvelut, joihin sisältyy nykyaikaiset sähköisen taloushallinnon järjestelmät ja tuki. Voitte ulkoistaa koko taloushallinnon tai valita yksittäisiä prosesseja. Palvelut voidaan toteuttaa paikan päällä tai Econian toimipisteessä, ja tarjoamme myös mahdollisuuden liiketoimintaostoon.

Ulkoistamalla taloushallintosi asiantunteviin käsiin säästät sekä välittömästi että pidemmällä tähtäimellä. Kysy lisää myynnistämme, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva toimintamalli. 

Ota yhteyttä →

Palvelumallit

Laajat neuvontapalvelut ja tuki toiminnan aloittamiseen Suomeen 

Tarjoamme laajat neuvontapalvelut, jotka kattavat kirjanpidon, verotuksen, tilinpäätökset ja rekisteröinnit sekä viranomaistarpeet valtionhallintoon päin Kelan, poliisin, maistraatin ja tullin kanssa. Tukipalvelumme kattavat myös työterveyshuollon, vakuutukset ja pankkiasiat sekä autamme kumppaneiden löytämisessä.

Lue lisää →

Ulkoistuksella-toimintavarmuutta
Econia_Symbol

Kun tarvitset kumppania kansainvälistymisessä,

ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Mikko Hirvilammi

Financial and Advisory Services Manager